Мотивите за сваляне на обвинението все още не са ясни!

...
Мотивите за сваляне на обвинението все още не са ясни!
Коментари Харесай

Няма да съдят Джим Кери за смъртта на приятелката му

Мотивите за събаряне на обвиняването към момента не са ясни! Обвиненията за причиняване на гибел против комика Джим Кери са свалени. Актьорът бе измамен под отговорност, че е обезпечил съдбовните медикаменти, които доведоха до гибелта на приятелката му Катриона Уайт. Мотивите за това решение на съда към момента не са известни, написа Hollywood Reporter.

Уайт умря през 2015 от свръхдоза медикаменти, които се продават единствено с рецепта. По това време артистът е бил в интимна връзка с нея, а след смърта й, фамилията на Катриона упрекна Кери. Според роднините, Джим Кери е доставял неразрешените медикаменти на приятелката си, които станаха причина за гибелта й.

През септември 2017 година, артистът подаде срещуположен иск, като заява, че обвиняванията против него са опит да се завоюва от известността на артиста и да го употребяват за лична полза.

Освен това Кери свидетелства, че Уайт го е изнудвала, заплашвайки да каже на кореспонденти погрешна информация, че я е заразил с болест излъчена по сексуален път.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР