Мосю Зеленски започна да изтрезнява, след като хвърли 43 милиона

...
Мосю Зеленски започна да изтрезнява, след като хвърли 43 милиона
Коментари Харесай

ИСТИНАТА НЕ Е ВЪВ ВАША ПОЛЗА! ЦЯЛАТА ИСТИНА С КОДОВО ИМЕ „УКРАЙНА“. ТЯ ВЕЧЕ КВИЧИ В ПОДЗЕМИЯТА НА КРЕМЪЛ, МОТИВИРАНА ДА ПРАЗНАЕ ПРЕД МЕЖДУНАРОДЕН СЪД ДЕЯНИЯТА СИ.

Мосю Зеленски стартира да изтрезнява, откакто хвърли 43 милиона почтени души в огъня с лека ръка. Не, че не беше подтикван и разположен да го направи от шест страни, които не са членове на Европейски Съюз, само че всеки зелен човек би трябвало да си знае – казана дума хвърлен камък. Не недооценявам никого в тази кланица, тъй като им познавам и кътните зъби! Гледам ги по какъв начин са се скрили зад тила на НАТО и Европейски Съюз и по какъв начин треперят, че цялата им въоръжена до зъби сбирщайн-пасмина стои заклещена в Мариупол и чака пет международни водачи да се схванат какво да вършат с тях. Ако зависеше единствено от съветското командване, до момента към този момент да са част от средновековната история на света. Това няма да е война, а всеобща екзекуция.

Проблемът към този момент е самия Зеленски, който става неуместен за всички!

Още първоначално ви споделих, че ми е жалост за това комплицирано младо момче, само че повече ми е жалост за тези, които хвърли безсмислено в огъня. Само болен мозък или комплексар може да си намерения, че Русия може да бъде победена в открита война. Не може! Не тъй като примирам по тази страна, а тъй като зная други неща, които не са за необятната аудитория.

Да хвърлиш в съветските огньове 40 милиона съчки, с цел да покажеш нещо неуместно на света е военно закононарушение, най-глобалното в новата история на Европа. Няма и един боен специалист в света, който да ви каже, че украинската войска даже подкрепяна от супер наемници имат най-малък късмет против съветското военно командване. Съжалявам и за тези млади момчета събрани от прът и въже, които ще оставят костите си по непознати земи и без никакъв значителен принос. Не стават по този начин тези неща, не и където руснаците познават всяко камъче!

А за тези европейски държавни управления, политици, публицисти, обществени фигури и впрочем /включително и наши/, които са подкрепяли по дифолт неща от които нищо не схващат или изцяло умишлено и целеустремено, ще има кажа единствено едно: Истината не е във ваша изгода! Тя е доста жива и към този момент квичи натъпкана в подземията на Кремъл, изцяло стимулирана да признае пред интернационален съд действията си. Политическата хунта също! Друг е въпроса каква интернационална каша ще стане в случай че стигнем до дъно т.е. до откриване през света на цялата истина с кодово има „Украйна“. Затова си мисля, че развръзката би трябвало да е нов международен ред, а от доказателства никой да няма потребност.

Особено такива, които към този момент желаят да приказват и доста знаят. Те ще оправят сметката.

Николай Марков
Източник: afera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР