Москва отхвърли обвиненията на Германия, че е замесена в убийството

...
Москва отхвърли обвиненията на Германия, че е замесена в убийството
Коментари Харесай

Москва отхвърли обвиненията, че има пръст в убийството на терориста Хангошвили

Москва отхвърли обвиняванията на Германия, че е забъркана в убийството на грузинеца Зелимхан Хангошвили. Това стана ясно през днешния ден от изказването на руското министерство на външните работи, представено от ТАСС.

Обвиненията за убийството на " терориста Хангошвили " са скалъпени " със съдействието на задгранични спецслужби и свързани с тях структури ", написа в изказването. Руското външно министерство показва дълбокото си страдание, че държавното управление на Германия е подхванало " следващата неприятелска акция " към Русия с изгонването на двама съветски дипломати, които " са нямали и не са могли да имат никакво отношение към делото Хангошвили ", съобщи Банкер.

Доживотната присъда на съветския жител Вадим Соколов е " извънредно необективна и има характера на очевидна политическа поръчка ", се отбелязва в изказването. Руската страна ще предприеме " ответни ограничения, съответни на създалата се обстановка ".

Руското външно министерство упрекна немската страна във " подправяне на обстоятелства ", събиране под напън на " свидетелски показания " и " псевдодоказателствени материали " посредством " незаконни и намерено незаконни способи ". Освен това следствието, прокуратурата и съдът не са взели поради " други имащи право на битие версии " за случилото се в берлинския парк " Клайнер Тиргартен ", написа още в изказването.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР