Москва. Министър председателят на Русия Дмитрий Медведев заяви, че САЩ

...
Москва. Министър председателят на Русия Дмитрий Медведев заяви, че САЩ
Коментари Харесай

Дмитрий Медведев: Чрез новите санкции САЩ обяви търговска война на Русия

Москва. Министър ръководителят на Русия Дмитрий Медведев съобщи, че Съединени американски щати в действителност е оповестил комерсиална война на Русия, въвеждайки новите наказания. Той е убеден, че тези ограничения са безсмислени и Русия по този начин или другояче ще може да се развива, съобщи ТАСС, базирайки се на обява на съветския министър председател в обществената мрежа Facebook.
„ На Русия е оповестена пълноценна комерсиална война “, означи той.
„ Ние можем умерено да продължим работата по развиването на нашата стопанска система и обществена сфера. Ще работим върху заместването на вноса с домашна продукция и ще решим значимите задания, стоящи пред страната, като разчитаме, на първо място, на себе си “, написа Медведев.
„ Ние към този момент се научихме да се оправяме с това през последните години – в изискванията на съвсем закрити финансови пазари, боязън на задграничните кредитори и вложители да наливат пари в Русия, защото са под опасността от наказания “, добави министър председателят.
„ В избран смисъл това дори е от наша изгода. Санкциите, като цяло, са безсмислени. Ще се оправим “, акцентира Медведев.

Превод и редакция: Иван Христов
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР