Москва/Киев. Руският флот практикува стрелба по цели в Черно море

...
Москва/Киев. Руският флот практикува стрелба по цели в Черно море
Коментари Харесай

Reuters: Руският флот отработва стрелби по морски мишени в Черно море, докато САЩ и Украйна провеждат учения

Москва/Киев. Руският флот практикува пукотевица по цели в Черно море край крайбрежията на Крим, употребявайки своята система за противоракетна защита „ Бастион “, заяви съветското министерство на защитата в четвъртък, до момента в който Украйна организира взаимни военни учения със Съединени американски щати, предава Reuters .

Ученията в Украйна с присъединяване на американски и други войски от НАТО ще продължат до 1 октомври. Това се случва след огромните военни игри, проведени от Русия и Беларус по-рано този месец.

Руският Черноморски флот практикува разкриване и заличаване на морски цели със своята система „ Бастион “, усъвършенствана мобилна противокорабна система и система за защита от земя-земя, се споделя в известие на Министерството на защитата.

Във видеоклип, оповестен от съветското военно ведомство, може да се види по какъв начин ракетните системи стрелят по задачите. Екипажите са стреляли от скрити позиции и са употребявали дронове за следене на симулирана вражеска група кораби, се споделя в известието.

Министърът на защитата Сергей Шойгу съобщи, че системата „ Бастион “ може да поразява морски цели на разстояние 350 км и сухопътни цели на разстояние 450 км.

Превод и редакция: Иван Христов
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР