Москва иска Украйна да приеме нейните искания и да разбере

...
Москва иска Украйна да приеме нейните искания и да разбере
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: Нинова с проблеми, Кадиров - със заплахи, Кошлуков - с амбиции

Москва желае Украйна да одобри нейните претенции и да разбере " обстановката де факто ". Украйна споделя - " Да, добре ", но не тъкмо.

Голяма " изненада " от ДНР и ЛНР - можело да проведат референдум за присъединение към Русия. Знаем ги ние тези референдуми...

" С Украйна приключихме! Да се готви Полша ", изкряска Рамзан Кадиров. Проблемът е, че го изкряска от неизвестен бункер в Чечения, тъй като на войските му в Украйна не им провървя.

Болен ли е Путин? Никой не знае, само че пък информацията си върви. А може и заместител да си има към този момент.

Кадировци, Корнелии - парното си е с пари! И ще става от ден на ден пари. Поне този извод може да бъде изработен от заявките на топлофикациите за бъдещите цени до КЕВР.

История за обвинявания в кадруване от " сивия кардинал " Калоян Методиев, за достъп до сензитивна информация, за сигнали за злоупотреби, невидели бял свят, и за искане - Корнелия Нинова да бъде осъдена от партията... Абе - Българска социалистическа партия стайл.

Кошлуков не се отхвърля. Пак ще играе за шеф на Българска национална телевизия, само че този път май ще има сериозна конкуренция.

И най-после най-важното! Или най-малко за меломаните, де. Духова музика, тиролски гащи, " ведри " маршировки, плюс селянки, които млатят месо на фона на сразяващ индъстриъл саунд...

Какво да чака човек от новия " Рамщайн "?
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР