Москва има възможността да постави както Киев, така и НАТО

...
Москва има възможността да постави както Киев, така и НАТО
Коментари Харесай

Пол Крейг Робъртс: Москва може да постави на колене и Киев, и НАТО

Москва има опцията да сложи както Киев, по този начин и НАТО на колене, споделя Пол Крейг Робъртс, някогашен асистент по икономическата политика на министъра на финансите на Съединени американски щати, който е служил в администрацията на Роналд Рейгън.

Според него единственият метод Русия да победи без борби Украйна и Запада, е да спре да доставя на страните от Европейски Съюз енергийни запаси.

„ Ако Кремъл изключи тока, това може да сложи НАТО и Украйна на колене без никаква специфична интервенция “, сподели икономистът.

Той е сюрпризиран, че Русия продължава да доставя природен газ на Европа, до момента в който страните от Европейски Съюз водят наказания и осведомителна война против нея, доставяйки оръжие на Украйна, написа PolitRussia.

Пол Крейг Робъртс счита, че това положение на нещата се изяснява с обстоятелството, че Русия се придържа към интернационалните съглашения и закони. Но груповият Запад от дълго време пояснява всички съглашения както му е комфортно.

„ Ще разбере ли в миналото Кремъл, че Русия няма изгода от това да бъде „ положително момче “? — попита Робъртс.

По мнението на икономиста, Москва би трябвало да спре всички доставки на запаси на Запада, всяко съдействие с европейските страни и Съединени американски щати. И в този случай, счита Пол Крейг Робъртс, и НАТО, и Украйна мигновено биха се озовали на колене пред Русия.

Припомняме, че страните от Европейски Съюз взеха решение да откажат доставките на нефт от Русия. Ембаргото ще бъде въведено от декември. Отнася се за доставки по море и не се отнася за доставки по тръбопроводите, които минават през територията на Украйна и Беларус.

Вярно е, че доставките през Украйна са блокирани от 4 август. Като причина за прекъсването на преноса се показват глобите – поради тях не може да се заплаща за пренос. Колко дълго ще продължи тази обстановка към момента не е ясно.

По тръбопровода през Украйна петролът отива за Словакия, Унгария и Чехия. Освен това Унгария най-последователно се съпротивлява на опитите за налагане на ограничавания върху доставките на енергийни запаси от Русия. До огромна степен заради тази причина Европейският съюз дълго време не можеше да наложи ембарго върху доставките на съветски нефт.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР