Москва. Асистентът на президента на Русия Владимир Путин Юрий Ушаков

...
Москва. Асистентът на президента на Русия Владимир Путин Юрий Ушаков
Коментари Харесай

РИА Новости: Асистентът на Владимир Путин съобщи какви теми ще обсъдят президентите на Русия и на САЩ по време на срещата си в Г-20

Москва. Асистентът на президента на Русия Владимир Путин Юрий Ушаков заяви, че тематика на диалог сред Путин и неговия американски сътрудник Доналд Тръмп по време на срещата на високо ниво на Г-20 в Хамбург ще бъде интернационалният тероризъм, съобщи РИА Новости.
„ Чух, че американците, в случай че това е истина, желаят да издигнат тематиките Украйна и Сирия. Струва ми се напълно разумно тези тематики да бъдат разисквани. Но ние считаме, че и въобще казусът от интернационалния тероризъм би трябвало да се разиска преди всичко сред двамата водачи, тъй като без съдействието на Русия и Съединени американски щати този проблем надали ще се реши “, съобщи Ушаков. Той означи, че има и други тематики, които Москва е подготвена да разиска: районните въпроси, разоръжаването.
„ Това са двустранни въпроси. Отношенията би трябвало да се измъкнат от това положение, в което са сега. Смятам, че това е еднообразно значимо що се касае за нас, по този начин и за американците “, уточни Ушаков.

Превод и редакция: Виктор Турмаков
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР