Московчанката Вера Башмакова , че ѝ съставен протокол за дискредитиране

...
Московчанката Вера Башмакова , че ѝ съставен протокол за дискредитиране
Коментари Харесай

Заради надпис Не на войната московчанка получава протокол за дискредитиране на руската армия


Московчанката Вера Башмакова, че ѝ формиран протокол за дискредитиране на съветската войска поради надпис " Не на войната " ( Нет войне ), подложен на задното стъкло на автомобила ѝ.

По думите на Башмакова, тя е била арестувана до детската градина, от която прибирала четиригодишната си щерка. После ѝ се наложило да прекара няколко часа с детето в колата, а по-късно и в полицейското ръководство, защото служителите на реда не са могли да формулират вярно всички документи.

Първоначално служителите на реда са споделили на дамата, че колата ѝ е оповестена за търсене, след това са ѝ ревизирали аптечката и са и написали санкция 250 рубли за неспазване на условията. След това е пристигнала патрулната кола да ѝ вземе пояснения за надписа " Не на войната ".

" Всички ченгета ми съчувстваха, обясниха ми, че те не са такива, животът е подобен ", описа Башмакова във фейсбук. Униформените ѝ обяснили, че някой е снимал автомобила ѝ, подал е донос, а по-късно служителите на реда са почнали да преглеждат всички камери, с цел да видят къде се движи.

Башмакова разгласява фотография на формирания протокол, в който е написано, че с надписа " Не на войната " тя " дискредитира съветската войска " , която " организира профилирана военна интервенция за отбрана на ползите на Руската федерация и нейните жители, поддържане на интернационалния ред и сигурност, на съображение решение на президента РФ ".

В своето пояснение във връзка връчения ѝ протокол Башмакова е написала, че е сложила надписа " Не на войната " на задното стъкло на колата си, тъй като е пацифистка.

След като е напуснала полицията, от там са се обаждали на Башмакова още три пъти да я карат да се върне, с цел да оправят едни или други грешки в документите.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР