Морган Уейд дебютира с нов музикален видеоклип, в който става романтична с Кайл Ричардс

...
Кънтри певецът Морган Уейд дебютира с новия музикален видеоклип към
Коментари Харесай

Кънтри певецът Морган Уейд дебютира с новия музикален видеоклип към „Fall In Love With Me“, в който участва Кайл Ричардс.

Песента е най-новото издание на Уейд от предстоящия й албум „Psychopath“ и показва Уейд и Ричардс в различни флиртуващи ситуации, от единия, който шпионира другия през щорите на прозорците, до двойката, споделяща вана с пяна.

Според официален синопсис на видеото, клипът е „покрита с бонбони, лагерна фантазия за това, което се случва, когато нов интригуващ съсед се премести в съседната къща“.

През юли Ричардс се раздели с Маурисио Умански след 27 години брак, въпреки че те все още живеят заедно и са родители. По-късно те се обърнаха към социалните медии, за да обяснят, че не се развеждат, но признаха, че „имаха тежка година. Най-предизвикателната в нашия брак. Но и двамата се обичаме и уважаваме изключително много.”

В четвъртък Ричардс публикува съобщение в социалните медии заедно с Уейд, рекламирайки новото музикално видео. „Официалното видео към „Fall In Love With Me“ излезе вече. Това е лагерно и забавно – но също така важно и представително за всички видове любов, дори в провинциалното пространство, във всяко пространство.“

Видеото им идва няколко седмици след като кънтри певецът Тайлър Чайлдърс пусна клипа си към „In Your Love“, който също включва гей любовна история.

Уейд подписа съобщението си с „@kylerichards18 и се доверих на процеса на създаване на произведение на изкуството, което стои смело до тази музика и се гордея с това. Благодаря за подкрепата и любовта. Любовта си е любов е любов.”

Новият албум на Wade “Psychopath” излиза на 25 август.

Вижте видеото по-долу.

Morgan Wade - Fall In Love With Me (официално музикално видео) <изобр class="youtube__video-thumbnail" src="https://i.ytimg.com/vi/gMBdY4D8h-I/hqdefault.jpg" alt="Видео Morgan Wade - Fall In Love With Me (официално музикално видео)" />
Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР