Море, шезлонги, чадъри, безметежно щастие - точно това излъчват двете

...
Море, шезлонги, чадъри, безметежно щастие - точно това излъчват двете
Коментари Харесай

Това са най-тъжните СНИМКИ! Само след три часа мъжът, който ги е направил, ще се удави край Поморие, но още не знае това

Море, шезлонги, чадъри, безметежно благополучие - тъкмо това излъчват двете последни фотоси, направени от Христо Срeдев единствено три часа, преди той да загине трагично от удавяне край Поморие.

Те са оповестени на неговия профил във Facebook и от тях излиза наяве какъв брой доста се радва на отпуската си.

Христо, брачната половинка му Ива и брат му Мирослав идват в Поморие в петък. С тях има и други другари, щастливи са.

Точно в 15 часа и 6 минути в събота, 2 юни, той разгласява две фотоси на профила си във Facebook, от които си проличава какъв брой безметежно и щастливо си прекарват всички.





" Топла ли е водата ", питат го приятелите му завистливо, а Ива дава отговор вместо него - " пари ".

Само часове по-късно Христо и брат му намират гибелта си в бурните, подмолни води на морето. Според очевидци, те са влезнали вътре към 18. 10 часа - във времето, когато на плажа към този момент няма спасители. Ива, брачната половинка на Христо, е пробвала и тя да се изкъпе в морето, само че се е отказала поради бурните води.

Спасителите към този момент си тръгвали, когато чули виковете за помощ. Върнали се назад и се притекли, само че към този момент било късно. Единият брат е изваден мъртъв, а другият - полумъртъв, само че умира минути по-късно.

Христо и Мирослав оставят деца - сирачета, а нещастието за фамилията им е неописуема.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР