Море от памук, любов и сол вместо сняг заливат децата

...
Море от памук, любов и сол вместо сняг заливат децата
Коментари Харесай

Светла Иванова и децата от вокалната й група разказват какво е Коледа

Море от памук, обич и сол вместо сняг заливат децата от вокална група " Светлина " във видеото към " Какво е Коледа ". Автори на музикалната приказка за доброта и чудо край елхата са певицата Светла Иванова и мултиинструменталистът Константин Кучев дружно с децата от вокалната група, на която са ръководители, научи ДУМА от Надежда Попова. Малките гении снимат дебютния си клип в столично йога студио и солна стая за релакс.

" Уникалното в нашата вокално-творческа група е, че ние сътворяваме всичко дружно с децата. Те са толкоз създатели, колкото и ние. Текстът на песента се получи доста елементарно, когато им дадох задачата да довършат изречението " Коледа е... ", споделя Светла Иванова, която е продуцент на песничката и клипа.

В " Светлина " децата не са просто реализатори, те са част от целия креативен развой. " Имаме записани още авторски песнички, в които концепциите са общи. В клипа, който заснехме, концепцията ми беше да покажа какъв брой занимателно ни е да творим дружно. Децата за първи път направиха и записи в студио. Някои от тях нямат навършени 5 години. "

Светла Иванова и Константин Кучев вземат решение да споделят своя опит и ентусиазъм с вокална група след триумфа на общите им часове по музика и йога в " Музейко ". Оттогава датира и планът им " Тананикаща йога " за подрастващи. В пространството на " Salt&Art " с малчуганите репетират и песничките към интерактивната " Вълшебна брошура " на певицата. Тя е трета в поредицата и ще излезе на пазара напролет.

Видеото към " Коледа е в теб! " може да се види на https//www.youtube.com/watch?v=Uw6a6rGuLbI Музика и текст Светла Иванова, Константин Кучев и децата от Вокално-творческа група " Светлина " (Ида, Криси, Явор, Кирил, Тея, Мария, Цвети, Стела, Велика, Еми). Оператор-камери Иван Стоянов, режисьор Светла Иванова, продуцент Yogatime.

Константин Кучев е артист, цигулар и композитор. Преподава и твори музика с дребни и огромни. Създател е на плана " Открий своя глас ". Съавтор е на " Вълшебни песнички " - 1 и 2, и участник в доста музикални групи, театрални постановки и планове. Има издадени още 2 музикални албума.

Светла Иванова е майка на 3 деца, певица, писателка и йога учителка на дребни и огромни. Основателка е на " Salt&Art " - солни стаи и йога студио, където се организират занятията на групата. Авторка е на " Вълшебна брошура " - 1 и 2, съавторка на " Вълшебни песнички " за деца - 1 и 2. Има издадени 3 музикални албума (общо 5 с детските), 5 книги, 5 диска за йога. Завършила е предучилищна педагогика в СУ и поп и джаз пеене в Нов български университет, в класа на Етиен Леви. Хоноруван учител е в НМА " Панчо Владигеров ".
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР