"Монтана" подновява атаката си за завръщане отново в елита с

...
"Монтана" подновява атаката си за завръщане отново в елита с
Коментари Харесай

Монтана замина за Пловдив с група от 18 футболисти

"Монтана " възобновява офанзивата си за завръщане още веднъж в елита с посещение на "Марица " /Пловдив/. Двубоят е от XVIII кръг на шампионата на Втора лига и с него се поставя началото на пролетния полусезон.
„ Подготвени сме се добре. Новите футболисти ще издигнат класата ни и ще оказват помощ да осъществим целите”, съобщи старши треньорът на монтанци Ферарио Спасов. Той остави отвън групата младия полузащитник Християн Илиев. Големият отсъстващ в състава на "Монтана " обаче е централният нападател Мирослав Антонов. Чилика се контузи в контролната среща с "Витоша " /Бистрица/ и е навън до края на сезона.
„ Миро е доста значим футболист за нас. Той е водачът на тима и ужасно доста ще ни липсва. Пожелаваме му по-бързо да се възстанови”, съобщи вратарят на монтанци Ивайло Василев. Футболистите на "Монтана " направиха през днешния ден преди обяд една подготовка на терена с изкуствена настилка в парк „ Огоста” и откакто се наобядваха отпътуваха за града на тепетата. Мачът с домакините е в събота, от 14 часа на стадион „ Марица” в пловдивския квартал „ Кършияка”.
групата на "Монтана " за гостуването на "Марица " /Пловдив/:
вратари: Ивайло Василев, Марин Орлинов;
бранители: Иван Михов, Даниел Георгиев, Стефан Цонков, Тодор Колев, Кристиян Димитров;
полузащитници: Владимир Айтов, Йордан Йорданов, Александър Манолов, Айкут Рамадан, Сава Савов, Борислав Дамянов, Борислав Балджийски, Иван Коконов;
нападатели: Атанас Илиев, Сергей Георгиев, Тони Тасев.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР