Монологът на водещия премина под надслова „Не се панирайте!“.Николаос предложи

...
Монологът на водещия премина под надслова „Не се панирайте!“.Николаос предложи
Коментари Харесай

Шоуто на Николаос Цитиридис: Златка Райкова и Благой Георгиев след раждането на бебето им

Монологът на водещия мина под надслова „ Не се панирайте! “.

Николаос предложи по-подходящи за паниране неща като кашкавал и пиле, в сравнение с самите ние да се панираме от почналата зараза.

В първата част на посетители бяха Георги Алексиев и Марин Йорданов, „ джентълмените “, които пуснаха видео за клишетата, свързани с мъжете, в отговор на феминисткото видео на актрисата Синтия Никсън.
Снимка: Олег Попов
Младежите обясниха какво ги е предизвикало да запишат видеото, а Николоас им сподели и реакцията на самата Синтия Никсън (монтирана от екипа на шоуто).

След рекламите на дивана седнаха Златка Райкова и Благой Георгиев за първото си телевизионно присъединяване след раждането на детето им преди 5 месеца. Златка описа за измененията в новата й роля на майка, а Благо – за детската футболна школа, която следва да отвори напролет в родния си Суходол. Двойката се подложи на играта „ Цитиридис прес “, в която трябваше да познаят изчезналата част от заглавие, написано за тях.
Снимка: Олег Попов
Интересна история от престоя си в Чечня описа Благо Георгиев – по какъв начин неговото постене е довело до уволнението на треньора му Руут Гулит по повеля на чеченския водач Рамзан Кадиров.

В предаването бе излъчено и извънредно видео, в което Златка и Благо дават отговор с компилация от гръцки песни на певческите видеа на Валери Божинов.

Специален посетител за финала на шоуто бе Асенчо Таксито, неведнъж поздравяван и споменаван от Божинов в неговите песни.
Снимка: Олег Попов
След като описа от кое място познава по този начин добре и Благо, и Валери, Асенчо взе присъединяване във финалното предизвикателство – игра на джитбол, която опълчи тима на Благой и Десо от бенда и този на Николаос и Асенчо Таксито.

Златка Райков бе натоварена с виновната задача да следи за резултата и за нередности в играта.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР