Моника Валериева знае, че с една снимка може да провокира

...
Моника Валериева знае, че с една снимка може да провокира
Коментари Харесай

Дяволско изкушение в латекс: Моника Валериева предизвиква мокри фантазии с прилепнал панталон

Моника Валериева знае, че с една фотография може да предизвика освен лайкове, само че и много (предимно палави) мнения. Плеймейтката направи още веднъж това, в което е най-хубава – да театралничи на фотос, а почитателите ѝ я обсипаха с похвали. 

Оборотната моделка впечатли с много гореща празнична визия, която е идеална за някое клубно празненство. Моника е заложила на прилепващ латексов панталон, който е съчетала с цикламено бюстие от пера. Визията е приключена с високи токчета, само че подметките ни подсказват, че евентуално обувките са много скъпи. Червените подметки са запазена марка на Кристиан Лубутен, а по обувките му са луди всички международни и родни звезди. 

Виж още: Цвети Стоянова тормози почитателите си с нов пост: " Живея ли? Умирам ли? "

В годините се появиха и други марки, които имитират алените подметки, създали Лубутен цялостен шлагер. Вероятно не знаете, че те са плод на случайност. Идеята се появява през 1992 година, когато Лубутен взема решение, че на обувките им липсва сила. Тогава той сграбчва яркочервения лак за нокти на асистентката си и боядисва задачите подметки. Първоначалната му концепция е да сменя цветовете на подметките всеки сезон, само че след огромния триумф на аленото, те остават дълготраен детайл в моделите му. Не знаем дали обувките на Моника са на тъкмо тази марка, само че е повече от несъмнено, че са скъпи.

Наскоро името на Моника бе забъркано в любовна случка с фолк звездата Меди. От известно време в светските среди се шушука, че Моника и Меди въртят буйна обич. Двамата не са удостоверили на този стадий за любовта си, само че плеймейтката си е направила татус с името на артиста.

Виж още: 50 нюанса секси: Лидия може всячески - и по секси долни дрехи, и в уютно onesie

Изображение: https://www.instagram.com/monikaavalerieva/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР