Моника Белучи и Тим Бъртън не скриха любовта и привързаността

...
Моника Белучи и Тим Бъртън не скриха любовта и привързаността
Коментари Харесай

Моника Белучи и Тим Бъртън дебютираха като двойка на червения килим в Рим

Моника Белучи и Тим Бъртън не скриха любовта и привързаността си един към различен, дебютирайки като двойка на аления килим, по време на 18-ия кино фестивал в Рим.

Двамата дойдоха на премиерата на лентата " Diabolik Chi Sei ", в който италианката има роля, като нито за миг не пуснаха ръцете си, до момента в който поздравяваха присъстващите почитатели и медии. Моника още веднъж възхити присъстващите с невероятната си визия, пристъпвайки облечена в прилепнала дълга рокля, която ясно обрисуваше красивата ѝ фигура. Тим Бъртън пък не смъкна усмивката от лицето си, ясно показвайки гордостта, която изпитва към обичаната си.

Припомняме, че месеци наред се носеха клюки, че артистичната двойка е дружно, само че никой от тях не разяснява връзките им. Те продължиха да мълчат и откакто в пресата излязоха техни общи фотоси, на които двамата демонстрират непосредственост един към различен, до момента в който са на разходка, написа още dir.bg.

През юни тази година обаче Моника най-сетне постави завършек на мълчанието си и в изявление за френското издание на стилното списание " Elle " призна, че обича Тим.

" Какво да кажа... На първо място желая да се знае, че се веселя, че срещнах този човек. Това е една от тези срещи, които рядко се случват в живота. Познавам го като човек, обичам го, а в този момент ще се срещна и с режисьора, тъй като започваме едно ново премеждие. Обичам Тим и изпитвам oгромно почитание към Тим Бъртън ", показа тогава Моника.

Италианката беше определена да е част от прослойка на лентата " Beetlejuice 2 ", който Тим Бъртън снима в Лондон. Първата им среща е преди 16 години, само че любовта им пламна чак през октомври предходната година, откакто се видяха на филмовия фестивал в Лион.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР