Монди Стамболийски ЕАД взе участие в първия кариерен форум Австрийските

...
Монди Стамболийски ЕАД взе участие в първия кариерен форум Австрийските
Коментари Харесай

Монди Стамболийски ЕАД привлича образовани млади българи

" Монди Стамболийски " ЕАД взе присъединяване в първия кариерен конгрес „ Австрийските компании като шеф в България “, извършен във Виена. Над 150 младежи посетиха форума и получиха информация от работодатели, водещи австрийски компании, включително " Монди ", компания за произвеждане на хартия и хартиени опаковки в международен мащаб.  

„ Събитието ни даде прелестна опция да се срещнем лице в лице с младежи, да споделим опциите за развиване, които " Монди " предлага, и да обменим мисли и отзиви по отношение на кариерното развиване в България “, споделя Росица Гърбева, управител " Човешки запаси " в " Монди Стамболийски " ЕАД.

„ Активният метод и ползата, които наблюдавахме по време на самостоятелните полемики, приказва за това, че развиването на кариера в България за тези младежи остава тематика, която те в действителност обмислят съществено, извънредно задълбочено, само че и прочувствено. “  

" Кариерният конгрес е доста потребно събитие, защото дава опция да се срещнем от близко с  няколко австрийски компании, работещи в България. Много постоянно, макар многото благоприятни условия в чужбина, българите зад граница милеем за дома, фамилията и приятелите си в България.

Кариерният конгрес дава убеденост, че и на родна земя е допустимо да се построи сполучлива кариера и че огромни компании в България се нуждаят от фрагменти тъкмо като нас. Вярвам, че това събитие оказва помощ на българите в Австрия да създадат по-решителни стъпки в кариерната си ориентировка и да обмислят по-сериозно професионалните благоприятни условия в родината ”, споделя Антоанета Моллова, българска студентка в Австрия.  

Събитието има за цел да поддържа непосредствен контакт с българските общности в чужбина и да осведоми сънародниците ни за благоприятни условия за реализация у нас, както и да  дава информация за настоящи трендове на българския пазар на труда. Кариерният конгрес „ Австрийските компании в България като шеф “ е взаимно осъществена самодейност на Службата по трудови и обществени въпроси към Посолството на България във Виена и Австрийската промишлена палата.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР