Монако се наложи над Клермон с 2:0 в мач от

...
Монако се наложи над Клермон с 2:0 в мач от
Коментари Харесай

Монако постигна комфортна победа над Клермон Фуут

Монако се наложи над Клермон с 2:0 в мач от 22-рия кръг на френската Лига 1. Отборът от Княжеството изкова триумфа си още в първия четвърт час на мача. В третата минута Кайо Енрике центрира от директен свободен удар, а Гийермо Марипан се извиси над всички в дребното наказателно поле и вкара зрелищно попадение.

В 13-ата минута Александър Головин направи меко центриране в наказателното поле, където Бреел Емболо изпревари бранител на Клермон и с глава покази резултата на 2:0. Монако продължи да е по-добрият тим и след половин час игра огромен пропуща направи Такуми Минамино.

След почивката Грежон Киай от Клермон падна в наказателното поле на гостите, само че не бе отсъдена дузпа. Една минута преди края на постоянното време Жим Алевина от домакините бе изведен очи в очи с вратаря, само че шутът му мина около левия дирек.

Отборът на Монако остава на четвърто място в класирането, само че към този момент се приближи единствено на точка от третия Ланс, до момента в който Клермон остава на десета позиция.

Автор: Христо Бонински/БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР