Монако победи с 4:3 Страсбург в среща от 29-ия кръг

...
Монако победи с 4:3 Страсбург в среща от 29-ия кръг
Коментари Харесай

Монако победи Страсбург в голов спектакъл

Монако победи с 4:3 Страсбург в среща от 29-ия кръг на Лига 1. Двубоят на " Луи II " се трансформира в същинско представление, като феновете видяха седем гола, едно анулирано попадение, поврат, както и червен картон.

В 19-ата минута Вандерсон даде преднина на монегаските, само че до почивката Страсбург направи цялостен поврат с попадения на Лебо Мотиба и автогол на Гийермо Марипан. Между двата гола на гостите, които паднаха в 32-рата и 41-вата минути, още един техен бе анулиран поради засада. Монако обаче реализира нов поврат при започване на второто полувреме в границите на 12 минути. В 54-тата Елис бен Сегир изравни, а четири минути по-късно Едан Диоп се разписа за 3:2. В 66-ата минута Юсуф Фофана вкара за 4:2 и изглеждаше, че е подсигурил успеха за Монако, само че домакините трябваше да треперят до самия край, защото в 78-мата минута голмайсторът Фофана получи втори жълт картон и остави отбора си с 10 души. В добавеното време на срещата Страсбург вкара трети гол посредством Хабиб Диало, само че гостите нямаха време за равнене.

В класирането Монако е на четвърто място с 57 точки, до момента в който Страсбург е на 16-а позиция с 26 пункта.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР