Монах Никодим, който скандализира България с перверзното си поведение и

...
Монах Никодим, който скандализира България с перверзното си поведение и
Коментари Харесай

Съселяните на перверзния поп Никодим повдигнаха завесата около драматичното му минало

Монах Никодим, който скандализира България с перверзното си държание и ексхибиционистичните си прояви, в действителност е момче, което се поболяло след изгубена обич. Това приказват през днешния ден хората от петричкото село Първомай, където монахът с гражданското име Виктор Чаев е роден и израснал.

Монахът, който преследвал девойки и показвал интимните си елементи, правейки неприлични дейности, напуснал родното си село преди доста години. Срещата ни с локалните през днешния ден разкри трагични детайлности към живота на Чаев, който всички познават като вяра на Пирин, някогашен футболист, с бъдеще. Обаче на 21 години той претърпял ужасно отчаяние. Сгодил се за 18- годишно момиче от селото, с което се познавали от деца. Минал годежът и почнали да приготвят женитба, всичко били купили и булчинската рокля дори, когато дни преди сватбата момичето изчезнало и отпътувало в Испания,където били родителите и. Без да се обади и без пояснения, споделиха близки на фамилията му.

След случката Виктор липсващ от селото, даже хората мислили, че някъде са го пребили и умъртвили. Други пък считали, че се погубил по Испания, където тръгнал да търси изгората си. Изчезнал без диря. Не се прибрал дори за погребението на татко си. Познавам и майка му и брат му, честни и положителни хора, почтено казано не мога да допускам, че това момче, може да стигне дотук. Той е някогашен футболист на Пирин, чул съм, че поради обич е напуснал селото, само че с години не се е появявал тук. Когато бях шеф на полицията в Петрич е идвал един път при мен, с расо, с цел да се оплаче по отношение на имотни разпри, другояче няма никакви прояви тук при нас, описа пред Struma.com кметът на селото Стоян Стойчев.

По-старите поданици на село Първомай си напомнят, че майка му доста страдала, като схванала, че Виктор е влезнал в манастир, някъде по Старозагорско. Повече от 15 години тя нямала никаква новина от него. А през днешния ден съвсем не поддържат връзка, брат му е майстор, който работи в селото и няма никаква информация за Виктор. Хората приказват, че несъмнено се е поболял, щом прави такива гнусни дейности. Миналият месец били чули, че в Гърция е задържан поради извращения в Урануполис.

В Петрич Виктор не е мърсувал, споделят от полицията. Действал е по Сандански, където никой не го познава. Полицията в Сандански два пъти го арестувала и го прокудили от града. " Това не може да го направи естествен човек, обществено, без задръжки, може би би трябвало да се лекува, той носи расото като дегизировка, другояче не съм чул да е духовник някъде, или пък духовник, споделя кметът Стойчев.

Припомняме, че духовник Никодим попадна в полезрението на столичната полиция, откакто посочил мъжките си атрибути отдолу под расото си в тролей, показвайки неприлични жестове към деца и девойки, които по-късно гонил, говорейки мръсотии.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР