Мон Дьо вече бе водещ на сезона ВИП Брадър 20

...
Мон Дьо вече бе водещ на сезона ВИП Брадър 20
Коментари Харесай

Светският лъв на Нова тв става водещ на Стани богат

Мон Дьо към този момент бе водещ на сезона ВИП Брадър

20 години след първия си сезон у нас и 6 години откакто беше излъчен последният, „ Биг Брадър “ се завръща в Нова телевизия, само че не е ясно кой ще го води. Емблематичното лице на шоуто – Ники Кънчев, се реалокира в Би Ти Ви, с цел да работи в явно по-любимото си шоу „ Стани богат “. Това значи, че няма по какъв начин да поеме и „ Брадъра “. В Нова сега се обмислят всевъзможни разновидности за негов заместител. Засега като любимци се обрисуват двамата души – Мон Дьо, който към този момент бе водещ в сезона на „ Вип брат “ и артиста и артист Владо Михайлов, който сега е част от „ Като две капки вода “.

Друго спрягано лице е Ненчо Балабанов, който обаче към момента не е получил даже покана за кастинг.

Форматът „ Биг Брадър “ до момента е имал цели 22 сезона у нас в разнообразни разновидности – общоприетият, в който в къщата на Големия брат влизат непознати за необятната аудитория участници, „ ВИП Брадър “ за звезди и „ Ол старс “ за участници от разнообразни риалитита. Зад всички тях тогава стоеше Нико Тупарев, само че от тази година нещата се трансформират. Продуцент към този момент ще бъде Краси Ванков и е разумно той да избере водещ от личното си обграждане – някой, с който работи от години. В медийните среди са леко скептични, че Ванков ще може да се оправи със задачата да провежда зрелищен сезон на риалитито – най-малкото тъй като няма опит за такива огромни продукции, написа „ България през днешния ден “.

Интересното е, че в Нова тв към този момент от няколко седмици тече кастинг и за набиране на претенденти и за друго хитово риалити – „ Игри на волята “. По традиция то се излъчва през есента, което значи, че Големият брат би трябвало да остане чак за идната пролет. Другият вид е да пуснат възроденото риалити след финала на „ Игрите “ – през декември и януари, или да го изтеглят преди рисковото предаване – в края на лятото. Не е изключено обаче и да го отсрочат чак за идната пролет.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР