Моминското парти е поводът да отпразнуваш предстоящата сватба с най-близките

...
Моминското парти е поводът да отпразнуваш предстоящата сватба с най-близките
Коментари Харесай

EDNA ОБИЧА: 5 рокли в бяло за моминското ти парти

Моминското празненство е мотивът да отпразнуваш идната женитба с най-близките дами в живота ти и да купонясваш "като за последно ". Знаем, че евентуално си заета с приготовленията около огромния празник и изобщо не ти е до още организационни главоболия. Затова ще опитаме да улесним до болежка познатата ти алтернатива "Какво да облека? " за онази нощ, която ще помниш дълго време!

Днес ти предлагаме пет специфични находки от Fashion Days, с които ще бъдеш неотразима на своето моминско празненство... Или просто в случай че искаш да бъдеш горда притежателка на красива бяла рокля! Добрите вести не свършват дотук - можеш да ги закупиш още през днешния ден с огромно понижение!

Рокля вид риза с колан by GUESS BY MARCIANO (227,99 лв)*

 рокли Fashion Days

Разкроеният модел с дълги ръкави в офис жанр е подобаващ за елегантни дами, които обичат първокласните удоволствия.

ПАЗАРУВАЙ ТУК >>>

*Ако я купите през днешния ден, спестявате 227 лева

Къса рокля Edith по тялото by Only (40,99 лв)*

 рокли Fashion Days

Това бяло украшение от дантела е съвършено за всяка дама, която обича да се забавлява, само че и държи на външния си тип.

ПАЗАРУВАЙ ТУК >>>

*Ако я купите през днешния ден, спестявате 53 лева

Рокля с дантела Сан Гало и набирания by Banana Republic (130,99 лв)*

 рокли Fashion Days

Бялата рокля от памук и дантела ще те накара да се чувстваш готова за всевъзможни изненади, които приятелките ти са организирали.

ПАЗАРУВАЙ ТУК >>>

*Ако я купите през днешния ден, спестявате 189 лева

Права рокля с дипли by GUESS JEANS (93,99 лв)*

 рокли Fashion Days

Това е бялата опция на дребната черна рокля - подобаваща е за всеки случай! Ще се влюбите в този обикновен и изчистен модел, който може да се съчетава с всевъзможни аксесоари и цветови опити.

ПАЗАРУВАЙ ТУК >>>

*Ако я купите през днешния ден, спестявате 131 лева

Рокля Aletta с дантела by Vila (55,99 лв)*

 рокли Fashion Days

Завършваме стилния лист с оферти с тази семпла елегантна рокля с атрактивен тил, която ще ви зареди с нежно сантиментално въодушевление.

ПАЗАРУВАЙ ТУК >>>

*Ако я купите през днешния ден, спестявате 59 лева
.month-theme.image-container { background: url(https://m3.netinfo.bg/media/images/39378/39378295/1600-398-themeseptember.jpg); } Тема на месеца в Edna.bg Обратно в час
c Септември  Четири смислени хрумвания за инвестиция в образованието на децата Обратно в час Четири смислени хрумвания за инвестиция в образованието на децата  За яхтата на двойкаджията Обратно в час За яхтата на двойкаджията  Непослушните деца стават по-успешни възрастни Обратно в час Непослушните деца стават по-успешни възрастни Прочети още
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР