Момичето от , претърпя сериозни наранявания на главата и почина

...
Момичето от , претърпя сериозни наранявания на главата и почина
Коментари Харесай

Собственикът на надуваем батут, който избухна и уби Ава-Мей Литълбой, 3, е в затвора

Момичето от, претърпя съществени пострадвания на главата и умря в болница през юли 2018 година

Паскал Бейтс, за Общинския съвет на Грейт Ярмут, който повдигна прокуратурата, сподели, че очевидци разказват, че тя е била хвърлена на височина до 40 фута (12 м) във въздуха, като един споделя, че се е качила „ по-високо от близките здания “.

Г-н Бейтс сподели че второ момиче, на девет години, което е било на батута, е претърпяло „ без обилни пострадвания “.

Изображение: Ava-May Littleboy

Кърт Джонсън, притежателят на надуваемия батут, не е реагирал, откакто е бил наказан.

Той беше лишен от право да бъде шеф на компания за пет години и компанията му, Johnsons Funfair Ltd, беше санкционирана с £20 000.

Джонсън, на 52 години, също беше наказан да заплати комбинирано разноски от £300 000 на Изпълнителната работа по опазване на здравето и сигурност и Общинския съвет на Грейт Ярмът, които повдигнаха наказателното гонене.

Както Джонсън, по този начин и компанията, за която той действаше като действен управител, се признаха за отговорни за две нарушавания на здравето и сигурността.

Те признаха, че са внесли надуваем батут, за който не са съумели да се уверят, че е безвреден, и двамата се признаха за отговорни, че не са подсигурили, че хората, които не са на работа, не са изложени на опасности.

Окръжен арбитър Кристофър Уилямс сподели, че Джонсън е бил „ съзнателно кьорав за риска “ и че надуваемата лодка „ не е трябвало да се употребява “.

Той сподели: „ Това е случай, който е толкоз сериозен, че би трябвало да заключа, че нужна е възпираща присъда.

„ В последна сметка едно дете излишно загуби живота си заради пропуски от ваша страна да се уверите, че имате подобаващи оценки на риска. “

Прочетете повече:
11 души счупиха гърба си в батутния парк

Бащата на Ава-Мей, Нейтън Роу, сподели след присъдата, че това е „ вярното решение “ и „ голяма тежест е свалена от раменете ни “ когато Джонсън беше вкаран в пандиза.

„ Справедливостта се въздава “, сподели господин Роу.

След гибелта на Ава-Мей фамилията й отдаде респект на момичето, като сподели: „ Нейният инфекциозен смях и усмивката може да освети даже най-тъмните стаи. "

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР