Момичето е от Остин, Тексас, и вече влезе в Книгата

...
Момичето е от Остин, Тексас, и вече влезе в Книгата
Коментари Харесай

Момичето с най-дългите крака в света разкри пред какви трудности е изправена

Момичето е от Остин, Тексас, и към този момент влезе в Книгата на върховете на Гинес. Тя споделя за ежедневните компликации, с които би трябвало да се оправя поради това, за което мечтаят милиони дами по света – невиждано дълги крайници. Думите й бяха оповестени на.

17-годишната рекордьорка Маки Карин има най-дългите крайници измежду дамите и тийнейджърките в света. Левият й крайник е дълъг 135,3 сантиметра, а десният - 134,3 сантиметра. Момичето мечтаело да сложи връх, с цел да въодушеви и стимулира високите хора да оценят своите естествени качества.
 Бивша баскетболистка е дамата с най-дългите крайници в света (СНИМКИ) Бивша баскетболистка е дамата с най-дългите крайници в света (СНИМКИ)
Жената с най-дългите крайници в света се споделя Екатерина Лисина. Световната рекордьорка към този момент е публично вписана в Книгата на Гинес със св...
" Бях унизена в учебно заведение, тъй като бях по-висока от другите ", спомня си тя. „ В гимназията стопирах да се тормозя какво мислят другите за мен и по-късно нищо не можеше да ме събори. “
208-сантиметровата Карин предизвиква високите дами да възприемат растежа си като подарък от Бог.
Американката се сблъсква с редица неудобства всеки ден: мъчно й е да минава през вратите, да се качва в кола и да си купува облекла с подобаващ размер. Въпреки това дългите й крайници й оказват помощ да играе волейбол със съучениците си. Поради необичайния си външен тип, тя закупи известност във видео услугата TikTok.
В бъдеще Карин възнамерява да учи в лицей във Англия и да влезе в Книгата на върховете на Гинес като най-високия професионален модел в света.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР