Момичета, има си причина хората да казват, че най-добрият руж

...
Момичета, има си причина хората да казват, че най-добрият руж
Коментари Харесай

Най-добрият руж на света е оргазмът

Момичета, има си причина хората да споделят, че най-хубавият руж на света е оргазмът. Сексуалният ни живот е изписан на лицето ни и постоянно, когато една жена е задоволена, си проличава по сияйната ѝ кожа. Разбира се, пълноценният сън също е доста значим за визията ни.
Забелязали ли сте по какъв начин наподобява лицето ви 10 минути след секс? Гладко, умерено, леко почервеняло и някак блестящо. Защо да не остане такова вечно? Възможно е, стига да приемете задачата съществено и в никакъв случай да не пренебрегвате оргазмите.
Експертите също не отхвърлят връзката сред приемливия сексуален живот и гладката кожа. Знаете ли, че през 90-те доктор Дейвид Уийкс направил изследване, в което взели участие 3 500 души? Резултатите посочили, че дамите, които се радват на три оргазма седмично, изглеждали 10 години по-млади и разликата сред тях и тези, които изпитват висшото наслаждение два пъти на 7 дни, също била огромна. Други проучвания потвърждават, че оргазмът при дамите води до производството на хормони, които въздействат удобно на кожата, а един от тях е естроген. Също по този начин намалява равнището на хормона на напрежението – кортизол. На всичкото от горната страна усъвършенства циркулацията на кръвта в тялото, което води до производството на колаген – най-хубавият другар на сияйната кожа. Оргазмът наподобява все по-надежден като средство против акнето и другите кожни проблеми.
Повярвайте, в случай че заложите на „ оргазъм лекуване “, всички ще завоюват, като преди всичко сте вие и щастието ви. След това са кожата ви и половинката ви. Опитайте в продължение на седмица да вършиме секс всеки ден с обичания си човек и да се отпуснете оптимално, с цел да стигнете до висшото наслаждение.
Имаме и една изненада за вас: Ако изпитвате оргазъм постоянно, преди да ви пристигна месечният цикъл, може несъвършенствата, от които нормално е съпроводен той, въобще да не се появят. Повярвайте, ден за ден може да не виждате разликата, само че в случай че си извършите фотография на първия ден преди опита ви и се погледнете в огледалото седем дни по-късно, ще бъдете изумени. Достатъчно е единствено да си доставяте наслаждение всеки ден.
Доказано е, че оргазмът ни оказва помощ и да имаме по-добър сън, което също е доста значимо за типа на лицето ни. Започнете да мислите за кожата си още в този момент, тъй като е гратис и ефикасно. Но би трябвало да знаете, че резултатите са краткотрайни. Ако желаете да имате изцяло гладка кожа, то наблегнете съществено на оргазмите.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР