Момиченце с победоносно име роди днес58-годишната украинкаВалерия Яротская, пристигнала у

...
Момиченце с победоносно име роди днес58-годишната украинкаВалерия Яротская, пристигнала у
Коментари Харесай

58-годишна бивша балерина от Украйна роди у нас здраво момиченце

Момиченце с победоносно име роди днес58-годишната украинкаВалерия Яротская, пристигнала у нас, откакто Русия стартира война против родината й.Щастливото събитие се е случило през днешния ден малко преди 11 часа, съобщи Дарик. Бебето е крепко, с тегло3 кг и растеж 49 сантиметра.То носи иметоВиктория–символ на успеха на Украйна над Русия.

Детето е пристигнало на бял свят под грижите на доктор Сибел Татарова в УМБАЛ " Дева Мария ".

Валерия е пристигнала у нас през септември. Тя ебивша балерина, избягала от войната, с цел да обезпечи успокоение на себе си и на бебето, което през днешния ден се роди. След приключването на кариерата си и до началото на войната, е работила в балетна школа, с цел да съобщи на подрастващите гении своите умения. В Киев оставила огромната си щерка - на 25 години, писателка.

С доктор Татарова се среща още с идването си в България през септември предходната година и избира да се довери на нейния професионализъм, поради специфичността на положението си, оповестиха от болничното заведение.

" В последните години има задоволително информация за дами, забременели и родили на сходна възраст, тъй че казусът нито ме изненада, нито ме тормози.Приех пациентката като предизвикателство, с подготвеност да отвръщам при всяко едно вероятно затруднение, което може да се появи. През цялото време тя бе прецизно проследявана с лабораторни проучвания, ехографски прегледи, включително и доплерови изследвания- всичко, което може да покаже някакъв проблем. За благополучие, Валерия бе извънредно дисциплинирана бременна, а бременността протече обикновено, без отклонения. “ споделя доктор Татарова.

Валерия е извънредно благодарнана доктор Сибел Татарвова, която ѝ е вдъхвала убеденост от самото начало. " Ще продължим да следим пациентката, защото някои затруднения настъпват след раждането, без значение, че самото раждане е протекло обикновено. В подготвеност сме да реагираме на отклонения на индикаторите ѝ във всеки един миг. “
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР