Момиченце от Лондон просълзи мрежата с трогателното си писмо до

...
Момиченце от Лондон просълзи мрежата с трогателното си писмо до
Коментари Харесай

9-годишно момиченце към Дядо Коледа: Имам всичко - семейство и приятели, за които човек може само да си мечтае

Момиченце от Лондон просълзи мрежата с трогателното си писмо до Дядо Коледа, написа „ Мирър ”, представен от Блиц.

9-годишната Емилия Бъргио направила листата по молба на родителите си. Баща й очаквал, че тя ще има най-малко 10 хрумвания за дарове, само че дребната го изненадала доста прелестно и написала прочувствено обръщение до белобрадия дъртак.

„ Дълго мислих какво тъкмо желая за Коледа. В последна сметка разбрах, че имам всичко: семейство и другари, за които човек може единствено да си мечтае ”, написа 9-годишното момиченце.  

В писмото си въпреки всичко тя споделя с положителния дъртак, че за празника желае да получи ролкови кънки и поредицата книги за сестрите близначки Скарлет и Айви. „ Но единствено в случай че имате свободно време. Зная, че така и така си имате доста работа. Благодаря, че ми отделихте внимание ”, прибавя Емилия.

„ Тя е доста деликатна и постоянно се грижи за другите. Като родители ни беше доста прелестно да прочетем писмото й ”, акцентира бащата на дребната британка.

Бавачката на Емилия обаче решила да показа писмото й във Facebook. „ Не мога да не ви покажа това. Това момиченце е толкоз положително, грижовно, възпитано и деликатно ”, отбелязва тя.

Голяма част от потребителите в мрежата признават, че писмото й до Дядо Коледа ги е просълзила. „ Едвам въздържам сълзите си. Дъщеря ми е на 7 месеца. Надявам се, че ще съумея да я възпитам по този метод ”, написа консуматор.
„ Какво прелестно писмо ”, прибавя различен.
 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР