Момиче „снима чудовището от Лох Нес“ през същата седмица като отделно наблюдение

...
Момиче твърди, че е забелязало чудовището от Лох Нес през
Коментари Харесай

Момиче твърди, че е забелязало чудовището от Лох Нес през същата седмица като други новоиздадени снимки, за които се твърди, че показват легендарния звяр.

< p>Шарлот Робинсън, 12, от Лийдс в Йоркшир, е записана в официалния регистър на наблюденията, че е видяла митичното създание да излиза от езерото на около 50 фута.

Тя каза, че то имало „врат и главата беше във формата на кука” и че изчезна, преди да се появи отново на друго място за около минута.

Тя направи снимка на мобилния си телефон, която изглежда показва нещо, което стърчи от повърхността на езерото, въпреки че е малко вероятно да разреши продължилия десетилетия дебат дали създание от змийски тип живее във водите му.

Снимката на Шарлот е направена на 17 август 2018 г., четири дни след други изображения, които бяха приветствани като „ най-вълнуващите досега” снимки, когато се появиха тази седмица.

Чи Кели, преводач, който е направил тези снимки, каза, че е била свидетел как създанието се движи с „постоянна скорост” по брега на езерото, докато е била ваканция там.

Нейните снимки бяха публикувани едва тази седмица, тъй като тя се страхуваше от публични подигравки по това време.

В крайна сметка г-жа Кели беше убедена да ги публикува от Стив Фелтам, който е похарчил повече от 30 години в търсене на Неси.

„Не можех да повярвам“

Шарлот беше видяна на първия ден от почивката й в Loch Ness Highland Lodges в Инвърмористън с родителите си.< /p>

„Имаше нещо във водата на около 50 фута от брега. Направих снимка. Имаше шия, а главата беше във формата на кука“, каза тя.

„Просто взех това, което видях. Беше черно - просто не знам колко далеч беше извън водата. Не съм добър в преценката на разстоянията. Но след около минута изчезна и след това се появи отново на друго място.

„Вторият път беше активен за по-малко от минута. Донякъде вярвах в Неси, но исках да видя доказателството. Винаги съм си я представял като с дълъг врат и плавници. Видях нещо, но не съм сигурен какво.“

Майка й Кат, анализатор на данни за бизнес разузнаване, каза на репортери по това време: „Шарлот каза, че е направила снимка на същество в езерото и аз казах „добре, разбира се!“ Седмици наред тя говори за това, че е видяла чудовището от Лох Нес.

„Но когато видях снимката, не можех да повярвам. Има нещо. С всички наблюдения през годините трябва да има нещо в езерото.“

Наблюдението на Шарлот беше прието от Официалния регистър за наблюдения на чудовища от Лох Нес, докато това на г-жа Кели четири дни по-рано току-що беше добавено.

„Извънредна седмица“

Гари Кембъл, пазач на регистъра, каза: „Беше необикновена седмица, защото освен наблюдението на Шарлот имаше още три от необяснимо създание.

„Изглежда, че съществото се е движело между Дорес и Форт Огъстъс. Тези снимки на г-жа Кели и Шарлот са най-добрите снимки на Неси, правени някога и са напълно объркващи. Всичко това допълва доказателствата, които определено са нещо необяснимо в Лох Нес.“

Г-н Фелтам каза, че снимките, направени от г-жа Кели, са „най-вълнуващите снимки на повърхността, които съм виждал“ и „оправдание за всички хора които вярват, че има нещо необяснимо в Лох Нес”.

Първото записано наблюдение на чудовището от Лох Нес е направено през 564 г., но легендата завладява общественото въображение през 30-те години.

То проследиха г-жа Олди Макей, управител на хотел, съобщавайки, че е видяла „подобна на кит риба“ във водите на Лох Нес на 14 април 1933 г., което беше представено в Inverness Courier. Историята бързо беше проследена от националната преса.

На следващата година най-известното изображение на чудовището, известно като „Снимката на хирурга“, беше заснето и публикувано в Daily Mail. В продължение на десетилетия на него се гледаше като на доказателство за съществуването на чудовището.

Въпреки това, то беше описано като фалшиво от The Telegraph през 1975 г. и сега се смята, че е създадено като част от сложна измама.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР