Момиче от Шумен е починало на работното си място в

...
Момиче от Шумен е починало на работното си място в
Коментари Харесай

Втора смърт на работа край морето

Момиче от Шумен е умряло на работното си място в заведение в Бургас нощес. 

21–годишната жена, сервитьорка в бистро в центъра на морския град, е припаднала при започване на промяната си. Клиенти са се пробвали да ѝ окажат първа здравна помощ, само че пристигналият на място незабавен екип е установил гибелта ѝ. 

 

Здравословен проблем е повода за гибелта на 21–годишното момиче. От институциите настояват, че незабавният екип е дошъл в точния момент, а не се е наложило потреблението на животоспасяваща техника, тъй като дамата към този момент била издъхнала.

Младото момиче e припаднало на работното си място. Клиенти на заведението са се пробвали да ѝ окажат първа помощ. Очевидци настояват, че незабавният екип е просрочен и не е употребен дефибрилатор. Началникът на здравната ревизия Георги Паздеров опроверга това:

„ Сигналът е подаден в 19:25 ч. – от 112 на Бърза помощ. В 19:26 ч. колата за спешна помощ потегля от болничното заведение. В 19:33 ч., т.е. на седмата минута, колата за спешна помощ е била там. Екипът е бил реанимационен, т.е. колата за спешна помощ е била с доктор и изцяло оборудвана. Друг е въпросът дали се е наложило да се употребява дефибрилатор или другите неща, които, явно, впечатляват хората. От реанимационни мероприятия е нямало потребност, защото екипът, който отива в 19:33 ч., открива гибелта “.

Момичето към този момент е било умряло, уточни той. Предстоят аутопсия и експертиза. Това оповестява БНР - Бургас.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР