Момчил Цветанов е последното ново попълнение на Ботев (Враца). Очакванията

...
Момчил Цветанов е последното ново попълнение на Ботев (Враца). Очакванията
Коментари Харесай

Цветанов: Предстои ни тежък мач срещу ЦСКА, верните ни фенове да са спокойни, че няма да изпаднем

Момчил Цветанов е последното ново попълнение на Ботев (Враца). Очакванията са да дебютира със зелената фланелка в идното домакинство против ЦСКА 1948. Ето какво сподели Цветанов пред клубната телевизия:

“Приех поканата най-много поради кмета Калин Каменов и поради Вангел Вангелов, за което им благодаря. С моя сътрудник имахме тактика още веднъж да се върна и да играя в Азия и да стъпя на корейската сцена. Най-доброто решение бе да се завърна в България и да мога по някакъв метод да придобия игрова процедура “, сподели Цветанов.

" От една седмица упражнявам с тима. Радостен съм, че съм здрав и момчетата ме одобриха добре. Мога да дам нужната убеденост и самочувствие тимът да придобие добър образ и да печелим точки. Съвсем скоро ще съм на терена “, добави той.

“Да, първият мач беше против някогашния ми тим Локомотив. Беше доста хубава страст. Това, което видях от Ботев е, че тимът има капацитет, има сили да се пребори за оцеляване. Хубаво е, когато един тим играе напрегнат. Тогава може да видиш лидерските качества на обособените футболисти. Видях футболисти, които поемат отговорност. Просто не успяхме да отбележим гол “, обясни футболистът във връзка миналата турнирна среща сред Локо (Пд) и Ботев (Вр), която приключи 0:0.

„ Аз мога да кажа, че тимът можеше да вземе още сред 5 и 9 точки през есента. Нямах време да проследявам българското състезание, само че гледах някои мачове и мисля, че като игра заслужаваха да бъдат по-нагоре в таблицата “, добави Цветанов.

Той приказва и за почитателите на Ботев. " Искам да кажа на почитателите, че даже, когато тимът е бил в по-тежка обстановка, те са били на стадиона. Малко или доста - правилните почитатели постоянно идват и са подкрепяли тима. Нека имат нужното успокоение, че тимът няма да изпадне. Надявам се в най-скоро време да се види този образ на тима, който знаем, че може “.

„ Предстои ни тежък мач. Хубавото е, че теренът е в положително положение. Надявам се да стане прекрасен мач и да се поздравим с добър резултат. ЦСКА има положителни футболисти. Играл съм против част от тези играчи, с други сме делили една съблекалня. Надявам се да имаме шанс и късмет и да се противопоставим на този тим, който е във възходяща линия “, приключи Момчил Цветанов.
 " Домът на почитателите " донесе нов 65-инчов 4K Ultra HD тв приемник на един от потребителите на Sportal.bg
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР