Момчил ДойчевПитам тези, които сляпо вярват в това, че ако

...
Момчил ДойчевПитам тези, които сляпо вярват в това, че ако
Коментари Харесай

Момчил Дойчев: Питам тези, които сляпо вярват в това, че ако не била Русия е нямало да ни има?

Момчил Дойчев

Питам тези, които сляпо имат вяра в това, че в случай че не била Русия е нямало да ни има! Как е допустима сходна нелепост? Тя от незнание ли извира, от нелепост и дивотия или от дезинформиране, заради писаната ни в Москва и напълно фалшифицирана история на България. Как е допустимо да има такива глупави " патриоти ", каквито няма нито на Балканите, нито в Европа, нито на никое място по света?

Питам се още веднъж: изродената ли благодарност пред мнимите " освободители " на България или простотията пораждат безпаметното коленопреклонно и антибългарско всъщност русоробство? Какво общо има битката за независимост на българския народ с опитите на Руската империя да размени едно иго с друго? Щяхме ли да бъдем свободни, в случай че не беше омразната за русоробите Европа, която не разреши в Берлин Освобождението да се изроди в ново, още по-страшно и от турското подчиняване? Нима не знаят, че в Сан-Стефано Русия се пробва да постави тежката си ръка върху българските и освен българските земи? Нима са слепи, че проектодоговорът там е проектодоговор не са " избавление ", а за безсрочната окупация на България от Русия? Нима щяхме да сме свободни, в случай че не бяха противопоставилите се на Евроазиатската империя български патриоти като Александър Първи, Стамболов, Захарий Стоянов и стотици други? С помощта на мнимата " Освободителка " ли направиха те Съединението или срещу нейната воля и въоръжена опозиция?

Нима Русия не помоли султана да окупира Източна Румелия

и не насъска Сърбия да ни нападне в тил? Нима не изтегли офицерите си, с цел да обезглави армията ни, та крал Милан да влезе в София? Нима не прати наемни убийци, въоръжени терористи и престъпници- национални предатели да смъкват българското държавно управление? Нима от съветски сътрудници не бяха убити българските патриоти Стефан Стамболов, Захарий Стоянов, Алеко Константинов, доктор Вълкович, и доста други? Нима Русия не бе срещу България по време на Балканските войни? Нима съветският дипломат в Белград през 1913 година не оферираше на България не да се пречупи гръбнака, а да се смачка главата? Нима Русия не разгласи война на България 1915 година? Нима не се опита наново да ни окупира през Северна Добруджа и на Битолския фронт? Нима Съветска Русия не сътвори в лицето на Българска комунистическа партия пета колона за следващо избавление от свободата ни? Нима не подтикна за реализирането на кървавия Септемврийски бунт 1923 година? Нима нейни сътрудници не направиха атентата в Света Неделя? Нима Съюз на съветските социалистически републики не пращаше терористи - подводничари и парашутисти в България по времето на Втората Световна война, когато поддържаше цялостни дипломатически връзки с нас? Нима не ни разгласи подло война на 5.09.1944 година Нима не окупира България и не откри кървавия комунистически режим?

Нима не унищожи целия ни политически, боен, административен и културен хайлайф

благодарение на своята пета колона от национални предатели - комунистите? Нима съветските сътрудници на власт не смазаха първото антикомунистическо въстание в окупирана руска Европа на българските горяни? Нима руските окупатори не ни откраднаха архивите? Нима не ни взеха златото и розовото масло? Нима не закриха самолетостроенето ни? Нима руската колониална власт не докара до три банкрута на България до 1989 година? Нима България не бе зачеркната като свободна и самостоятелна нация за половин век? Нима след " третото избавление " Русия не престана да счита България за своя законна плячка? Нима посредством своята посткомунистическа колониална администрация не ограби десетки милиарди от българския народ единствено в областта на енергетиката посредством монополистите Лукойл, Газпром и Росатом? Нима не виждаме нейните сътрудници още веднъж по върховете на властта?Тогава защо Руско избавление и благодарност към Русия ми говорите, неграмотници и изрожденци български?
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР