Момчето, което се превърна в истински герой по време на

...
Момчето, което се превърна в истински герой по време на
Коментари Харесай

Калъм, който получи признание лично от Моуриньо

Момчето, което се трансформира в същински воин по време на мача от Шампионската лига сред Тотнъм и Олимпиакос (4:2), съобщи непретенциозно, че даже не е съумяло да види гола, за който оказа помощ да бъде осъществен.

След срещата новият управител на „ шпорите” Жозе Моуриньо разгласи точно детето за Играч на мача.

15-годишният Калъм Хайнс самичък не си е давал сметка какъв брой значима може да бъде неговата роля в подобен дуел. Че може да се трансформира в воин - "асистент " за гола.

„ Просто си свърших работата и даже още не мога да допускам какво се случи. Не съумях даже да видя гола. Бях ангажиран с топките… След това чух насладата. Обърнах се и видях Хари Кейн да се радва”, показа момчето.

Mourinho congratulates Tottenham ball boy after brilliant quick-thinking to assist goal#Mourinho #ballboy pic.twitter.com/Pm4QYfykHR
— Dat Nguyen (@nguyenxdat312) November 26, 2019
Тотнъм изоставаше с 1:2, когато топката излезе отвън терена, а младото момче я върна неотложно на Серж Орие. Играчът на "шпорите " я хвърли зад тила на защитата и откри Лукас Моура, а на бразилецът му остана единствено да подаде към Хари Кейн, който означи изравнителното попадение за 2:2. Гърците бяха хванати неподготвени точно поради бързата реакция на момчето. Веднага по-късно, Моуриньо отиде да поздрави персонално детето.


източник: Gulliver/GettyImages
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР