Момчетата са в много добро настроение, празнично, но трябва да

...
Момчетата са в много добро настроение, празнично, но трябва да
Коментари Харесай

Витоша няма да прави промени в състава, ще играе четири контроли в Турция

" Момчетата са в доста положително въодушевление, празнично, само че би трябвало да се организираме и да се настройваме за пролетта. Това е групата, с която ще работим до края на сезона - няма нови хора, няма и напуснали. До 28-и януари ще упражняваме в София на стадион " Академик ", който е взет от нашия клуб. Ще използваме залата, фитнес-центъра, изкуствения терен изключително поради студеното време ", сподели старши треньорът на Витоша (Бистрица) на първата подготовка на тима за 2019-а година.

На 26-и януари е и първата контрола на отбора - против третодивизионния Марица, като към момента не се знае къде ще се организира. От 28-и януари до 8-и февруари отборът отпътува на лагер в Анталия, където ще изиграе четири контролни срещи.

" За пролетта би трябвало да работим върху всички елементи от играта, с цел да изглеждаме по-добре и най-важното: да сме непрекъснати в представянето си. Нашата политика е да работим с тези хора, тъй като считаме, че те имат още по-голям капацитет. И този капацитет ние би трябвало да го разгърнем ", сподели още някогашният централен бранител и участник на Евро 2004.

Групата на бистричани е от 24 индивида, като с тима тренира едно момче от юношите (старша възраст), както и малийският футболист Сила. Той е със статут на емигрант и за момента няма по какъв начин да бъде картотекиран, защото документите му за краткотрайно пребиваващ не разрешават. Младокът се приготвя с Витоша (Бистрица) съвсем два месеца, на 21 години е и демонстрира заложби.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР