Момченцето, което беше изоставено от майка си, отново има нужда

...
Момченцето, което беше изоставено от майка си, отново има нужда
Коментари Харесай

Бабата на изоставения Алекс от Асеновград отново има нужда от подкрепа

Момченцето, което беше изоставено от майка си, още веднъж има потребност от поддръжка. За Алекс от Асеновград се грижат неговите баба и дядо. Историята на детето ви разказахме предходната година.

Вълна от съпричастност заля баба Таня. Добри хора изпратиха всички нужни артикули и храни за дребното дете. Сега дамата още веднъж има потребност от поддръжка. За това показа.

Ето от какво се нуждае фамилията:

„ Здравейте, другари.

Бабата на бебе Алекс от Асеновград се обърна към мен с молба за помощ по отношение на храна за детето, памперси и дрешки. Припомням, че дребният Алекс е зарязан от неговата майка и грижите за него поемат баба Таня и мъжа й.

На 7 май Алекс навършва 9 месеца и има потребност от инстантни каши, детска храна в бурканчета, бебешка бутилирана вода, памперси Пуфис размер 5, дрешки за неговата възраст размер 72 см и базови хранителни артикули като сирене, масло и други сходни, съобразени с интервала на зареждането.

Моля, дано тези от вас, които имат предпочитание и опция да се отзоват, да се свържат с мен, с цел да дава координати на фамилията.

Благодаря авансово за поддръжката. “

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР