Моля ви, кажете ни така ли е? И ако ви

...
Моля ви, кажете ни така ли е? И ако ви
Коментари Харесай

13 мъжки признания за жените, които мъжете не ни казаха, а трябваше

Моля ви, кажете ни по този начин ли е? И в случай че ви е комфортно, споделете ни още такива. Ще сме ви признателни вечно.

1. Ние в никакъв случай не си тръгваме от дами, с които ни е добре. Дори и от дами, с които в миналото ни е било добре – не незабавно.

2. Ние разбираме дамите два пъти по-малко, в сравнение с ни се желае, само че два пъти повече, в сравнение с вие си мислите.

3. Повечето от нас умеят да перат, да гладят, а също и да си сготвят нещо обичайно. Така че, женската помощ при семейството не ни е чак толкоз нужна, че поради нея да понасяме кавги и разправии.

4. Ние не се опасяваме от мощните дами. Ние просто не ги харесваме, по този начин както и вие не харесвате слабите мъже. И двата вида са неправилни, тъкмо по тази причина и си подхождат – двойки от мощна жена и слаб мъж не са необичайност, а по-скоро класика.

5. Ако един мъж наподобява прекомерно въздържан, може би той просто не ви желае. Ние сме способни да се надуваме като паун, само че можем и да спим зимен сън – всичко зависи от обстановката.

6. Жена, която вика на сервитьора, не провокира у нас почитание, а единствено отчаяние на границата на отвращението.

7. Понякога ние в действителност знаем какво вършим. Дори когато въобще не ви се желае да го признаете.

8. Ние можем покорно да изпълняваме всички ваши прищявки. Но от време на време е просто от любознание – какъв брой надалеч можете да стигнете в егоизма си. И според от резултатите си вършим изводи.

9. Ако в света има примерно към три милиарда дами, красивите дами измежду тях са доста повече в сравнение с измежду мъжете – умните и сполучливите. Ние ви подсещаме това, когато от нас се изисква прекомерно доста, а се дава прекомерно малко.

10. Не всички от нас считат женската цялост за минус. А с възрастта този въпрос ни занимава все по-малко и по-малко.

11. Всеки от нас, повече от всичко цени у дамата това да е “на разположение ”. И то единствено и само за нас. Простете ни за този абсурд.

12. Ако ви заведем на ресторант – това още нищо не значи. Както и шегите, закачките и лекият флирт. Ние просто ви учим – тъкмо както и вие нас.

13. Ние постоянно виждаме вашия маникюр, неепилираните крайници, небоядисаните корени на косата и всички други дребни неща. Просто не ни пука за всичко това, в случай че в действителност сме увлечени по вас.

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР