Молитвата за здраве е най-голямата сила, следователно човек трябва да

...
Молитвата за здраве е най-голямата сила, следователно човек трябва да
Коментари Харесай

Мощна молитва за бързо оздравяване и перфектно здраве

Молитвата за здраве е най-голямата мощ, затова човек би трябвало да я одобри съществено. Можем да се молим освен за себе си, само че и за здравето на близки, другари и сътрудници, които са претърпели подло заболяване. Ако желаем молитвата да има нужния резултат, то е належащо да я кажем пред иконата в храма или вкъщи. За да възстановят здравето, хората постоянно се молят на Николай Чудотворец, Света Богородица и Свеи Мина.
Въпреки това не би трябвало да забравяме, че не е наложително да имаме икона, с цел да се молим. Важното е да го вършим от сърце и с религия.

Ето го и цялостния текст на молитвата за здраве и излекуване при тежки заболявания:
„ Света майко, избави ни, нас – грешниците!

Прости ни греховете и ни изпрати избавление и мощно здраве! Благодарим, че не ни остави и ни даде религия, вяра, обич! Слава на Тебе, Господи!

Спаси и помогни на фамилията ми, изпрати ни здраве, внуци на моите синове, здраве на моите снахи и всички мои родственици и другари! Изпрати ни мир и наслада и ни защищити от изкушенията на прегрешението. Благодаря за всичко, което ми даде и за любовта ти към нас! Не ни оставяй! “
Трябва да я споделяме с религия и примирение, да влагаме в нея цялата си сила, да бъдем предани и положителни хора. В противоположен случай молитвата си остава просто текст, който няма по какъв начин да ни помогне от самосебе си, в случай че самите ние не желаеме да си помогнем и да повярваме в това, което споделяме и желаеме.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР