Можете ли да повярвате, че Сузанита вече е на 20?

...
Можете ли да повярвате, че Сузанита вече е на 20?
Коментари Харесай

Когато жени се лепят на мъжа ти: Сузанита за другите в живота на Марк навръх ЧРД

Можете ли да повярвате, че Сузанита към този момент е на 20? Точно на 9 януари тя чества своя рожден ден и тази година празникът ѝ е специфичен освен, тъй като посреща втория си празник, а тъй като го посреща в нова роля - тази на майка!

Именно този факт промени и метода, по който тя отпразнува рождения си ден. Вместо в дискотека с доста алкохол, тя беше с другари вкъщи - без алкохол, само че с торта. А половинката ѝ Марк беше изключително сантиментален точно на празника:

Виж още: Следновогодишна идилия: Фики показа необичаен кадър на цялото си семейство, напуснаха страната 

Видеото е от сториа на двамата и като цяло споделя задоволително. Но все пак, се оказа, че към Марк се навъртат много дами. 

За това стана ясно от въпрос на почитател на Сузанита, който я попита по какъв начин се оправя с дамите, които се лепят на него. Е, Сузанита не се впечатлява!

" Имам мъж с основно М! Нашата обич е специфична, а връзката ни пъклен мощна. Която и жена да е, каквото и да прави, най-вече да ѝ се подиграваме и двамата ", уверена е Сузанита. 

Виж още: Като майка-орлица: Моника Валериева с нова задача – сменя дрешника на Меди

По думите ѝ нито една жена няма да даде на Марк това, което му дава тя. " Уважаваме и двамата избора си ", приключи метафизичен певицата. 

Иначе Сузанита беше запитана и по какъв начин ще влиза във форма след раждането. Ако сте пропуснали, в едно от сторитата си тя беше признала, че е качила 15 кг. по време на бременността си. Е, певицата към този момент е почнала да тренира. 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР