Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg

...
Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за неделя, 29 април 2018 г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Фейсбук!

Овен

Погледнете първо най-належащите ви проблеми през днешния ден. Трябва да съумеете да вникнете в тях в дълбочина и да откриете нови способи за тяхното разрешаване. Тази креативна сила не е единствено за развлечение.

Телец

Преразгледайте задачите и стремежите си през днешния ден. Случват се доста повече неща, в сравнение с осъзнавате. Днешният ден е подобаващ за разгледате огромната картина и да сверите гледната си точка с действителността.

Близнаци

Вашите мислени сили са хиперактивни тъкмо в този момент, което би трябвало да ви направи източник на страхотни хрумвания, макар че ще бъдете малко странни. Това значително е позитивно, тъй че се радвайте.

Рак

От време на време се разминавате сред огромната картина и дребните елементи, само че през днешния ден би трябвало да се концентрирайте върху най-малките детайли от живота си. След като всичко е подредено, можете да започнете да мислите за по-големите неща.

Лъв

Нещата през днешния ден не вървят тъкмо по вашия проект, само че това не е проблем, тъй като става въпрос единствено за дребните неща. При огромните и значими неща, всичко е наред. Шансовете несъмнено са на ваша страна през днешния ден, а може би и в дълготраен проект.

Дева

Доверието не би трябвало да е проблем за вас през днешния ден. Имате задоволително за цялото си семейство, екип и квартал. Вашата огромна сила ви оказва помощ да стигнете тъкмо там, където би трябвало да бъдете.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР