Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg

...
Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за неделя, 2 декември 2018 г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Фейсбук!

Овен

Днес сте доста практични и креативен настроени, което ви дава огромна преднина в работата и във всичко, което вършиме. Ще откриете нови черти на характера си, за които даже не сте подозирали.

Телец

Някой ваш доста непосредствен човек ще се дистанцира от вас, само че не се тормозете, краткотрайно е. Всеки има потребност от повече пространство понякога, само че можете да бъдете сигурни, че ще се върне при вас.

Близнаци

Днес вашите проблеми би трябвало да са преди всичко за вас. Трябва да ги вземете на съществено и да опитате да измислите метод да се справите с тях. Поемете надълбоко мирис и пробвайте да запазите успокоение.

Рак

Днес ще съумеете да се откъснете от хората, които ви дърпат обратно. Стойте настрани от сътрудниците си, през днешния ден ще работите по-добре, когато работите независимо. Днес хората единствено ще ви пречат.

Лъв

Заредени сте с позитивна сила и ще бъде грях, в случай че не я споделите. Заразете с положително въодушевление сътрудници, другари, членове на фамилията, даже непознати. Те ще отвърнат по допустимо най-хубавия метод.

Дева

Днес е моментът да покажете на света какво имате и какво можете. Ще разрешите доста проблеми, ще дадете доста умни препоръки и ще създадете доста положително усещане.

Везни

Оставете настрани всички значими решения, които би трябвало да взимате. Просто моментът не е в този момент. Ако въпреки всичко сте принудени да го извършите, започнете от най-простите и незначителни.

Скорпион

Днес ще се чувствате най-добре, когато прекарвате времето си в стеснен кръг от хора. Имате способността да преценявате хората доста добре и ще съумеете да подберете подобаващите сътрудници.

Стрелец

Социалната ви сила е много мощна през днешния ден. Толкова сте уверени, че можете да се справите с безусловно всичко. Днес е моментът да достигнете до член на фамилията ви и да му помогнете.

Козирог

Днес сте по-позитивно настроени по отношение на здравето си. Наслаждавайте му се и направете нещо, с цел да се чувствате още по-добре както физически, по този начин и душевен. Днес е добър ден за вас.

Водолей

Няма да стигнете до на никое място през днешния ден, в случай че не говорите ясно и отчетливо. Трябва да се уверите, че знаете тъкмо къде се намирате и тъкмо къде желаете да отидете. Поставете си ясна цел, с цел да можете да я постигнете.

Риби

Толкова сте положителни в последно време, че още един компромис надали ще ви направи усещане. Днес ще ви бъде малко мъчно да се владеете, изключително когато става въпрос за пари. Опитайте да харчите рационално.

Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР