Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg

...
Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за събота, 28 юли 2018 г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Фейсбук!

Овен

Има доста неща, до които не сте се докосвали до в този момент и не знаете за тяхното битие. Днес ще се сблъскате с няколко от тях. Ще имате несъгласие с някой непосредствен или другар.

Телец

Вашето сърце е силата, която ви води през днешния ден. Днес ще се справите с проблемите в сантиментален проект, които ви тормозят от много дълго време. Всичките ви терзания ще изчезнат.

Близнаци

Днес е уместно време да се занимавате с бизнес. Може да е работа или разчистването на сметките вкъщи. Както и нещо доста по-сложно и задълбочено.

Рак

Опитайте да не казвате " да” рефлективно през днешния ден, в случай че не знаете сигурно, че това, с което се съгласявате, е позитивно. Може да отнеме известно време да разграничите положително и неприятно.

Лъв

Има прекомерно доста благоприятни условия пред вас, които вие даже не забелязвате. Ще имате потребност от помощта на околните си, с цел да осъзнаете какво може да постигнете.

Дева

Днес приемате нещата много по-сериозно от нормално. Това не е причина за паника. Стоите покрай хората, които познавате и на които имате доверие, по този начин ще се чувствате най-добре.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР