Можете да следите дневния си хороскоп на страницата на Jenite.bg

...
Можете да следите дневния си хороскоп на страницата на Jenite.bg
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за сряда, 5 декември 2018 г.

Можете да следите дневния си хороскоп на страницата на Jenite.bg във Фейсбук!

Овен

Днес ще се чувствате най-добре в центъра на вниманието. Да бъдете водач в бизнес среща или да организирате фамилна сбирка- това ще са мощните ви страни през днешния ден. Планирайте почивка или се разходете измежду природата.

Телец

Вашето обучение е значимо за вас, без значение на каква възраст сте и какъв брой от дълго време сте приключили образоранието си. Днес ще имате опцията да започнете нов план, който ще се окаже, че ви е много потребен.

Близнаци

Трябва да опитате нещо малко по-различно днес- може би нова мебел или радикална смяна в вероятност. Каквото и да е, би трябвало да бъде нещо ново. Това е добър миг да видите света по този начин, както го виждат другите.

Рак

Енергията ви се простира в странна настройка през днешния ден, което ще ви накара да се чудите дали не вършиме огромна неточност. Не се отхвърляйте! Ако се откажете, това сигурно ще бъде огромна неточност.

Лъв

Вероятно не сте в учебно заведение от дълго време, само че през днешния ден ще имате от тези среднощни музи за учене. Малко нови познания в никакъв случай не са непотребни, тъй че отделете цялата вечер за четене и научаване на нови, забавни неща.

Дева

Животът ви ще бъде много сладостен през днешния ден и ще бъдете изкушени да прекалите, само че не го допускайте. Отдайте се на занимания, празненства и фестивали през днешния ден, само че не забравяйте, че всичко би трябвало да бъде в границите на естественото.

Везни

Вашата сантиментална страна е изцяло заредена сега, тъй че организирайте прелестен ден за вас и вашата половинка или в случай че нямате човек до себе си, потърсете някой, който да запълни тази празнина. По-лесно е, в сравнение с мислите.

Скорпион

Днес мозъкът ви ще бъде напълнен от деца. Независимо дали имате, желаете да имате или просто има някакви деца в живота ви. Децата са хубаво нещо, тъй че мислите ви ще бъдат запълнени с нещо хубаво.

Стрелец

Проблеми с егото ще бъдат поразителни през днешния ден, само че за благополучие корабът няма да потъне. Трябва да намерите метод да отстоявате себе си, само че да избягвате спорове и кавги. Това ще се окаже по-трудно, в сравнение с очаквате.

Козирог

Опитайте да забравите за всички дълготрайни проекти сега. Трябва да се погрижите за нещата, които ви тормозят сега. Може да се наложи да се справяте с някои доста досадни неща.

Водолей

Вие постоянно си пробивате път с думи. Говоренето е вашата мощна страна и би трябвало да го употребявате. Днес можете да напишете нещо, което ще се окаже, че е повече от необикновено.

Риби

Неочаквана спънка ще се появи на пътя ви през днешния ден. Може да се опитате да я заобиколите, само че бързо ще разберете, че това не е добра концепция. Тогава ще започнете да мислите за други възможности и ще намерите вярното решение.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР