Можем да го оприличим като класическо поръчково престъпление, то е

...
Можем да го оприличим като класическо поръчково престъпление, то е
Коментари Харесай

Смъртоносно предупреждение след убийството! Жената до Алексей Петров е под заплаха

„ Можем да го оприличим като класическо поръчково закононарушение, то е било с осъществено авансово изследване, с цел да може да се знае, че тъкмо по това време на това място ще бъде обектът. И надлежно физическият палач е направил нужното по силите си, с цел да отстрани и спътничката на жертвата, като Слава Богу се оказа, че тя е жива “. Това съобщи криминалистът Иван Савов в ефира на Bulgaria ON AIR.
„ Спецификата е, че господин Алексей Петров се слави с това, че е специалист по сигурност и е взимал много съществени ограничения за сигурността си, свързани със промяна на коли, промяна на охранителите си, виждате, че атентатът беше сполучлив “, споделя специалистът.
Той е на мнение, че методът, по който Алексей Петров се е движел със спътничката си, демонстрира, че е бил спокоен, защото около него не е имало защита.
„ Най-вероятно е водел персонален диалог, който не е желал да стане притежание. При подобен атентат и такава пукотевица с такова оръжие и такава отдалеченост, на която няма директна видимост към – причинителя, даже да имаше защита това нямаше да го избави.
Щеше да го избави това, в случай че той смяташе, че против него се готви нещо. Той е бил възприел по- спокоен метод на живот, по-далеч от светлините на прожекторите. Не е предполагал, че против него се готви нещо сходно “, добави Савов
Попитан дали се знае какво е оръжието, той разясни, че става въпрос за карабина.
„ Предполагам, че тя е с оптически прицел, най- евентуално е била със заглушител. Това, че е създаден повече от един изстрел, приказва, че оръжието е приспособено да се презарежда бързо, може би е тип полуавтоматично.
А дамата продължава да бъде под опасност, тъй като тя е жив очевидец, не изключвам опцията и тя да е била обект, а не просто да е простреляна, тъй като е била с него “, разясни криминалистът.
Според него мъчно ще бъде открит причинителят.
„ За поръчителя нещата стоят по-различно от позиция на това, че едно положително изследване на последната година на Алексей Петров или по- изчерпателен разбор на бизнес връзки – би могло да се стигне до възможен гарант, човек, който сега има нещо за почистване сега.
То може да бъде обвързвано с бизнес, може да бъде обвързвано с финансови взаимоотношения, които не е наложително да са от законен аспект “, безапелационен е Иван Савов.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР