Може вече имате романтична връзка, но как да разберете дали

...
Може вече имате романтична връзка, но как да разберете дали
Коментари Харесай

7 знака, че сте срещнали истинската любов

Може към този момент имате сантиментална връзка, само че по какъв начин да разберете дали това е същинска обич? Психолозите показват 7 признака, които са присъщи единствено на двойките, при които сътрудниците в действителност си принадлежат един на различен.  

Между вас няма взаимозависимост

Емоционалната взаимозависимост е извънредно нездравословна в сантименталните връзки, тя погубва пристрастеността и интереса към колегата. Трябва да се усещаме свободни в връзките си, а не обезверени. Общуването с обичания да носи наслада, а не противоположното.

Истинската обич е безусловна

Не би трябвало да слагаме никакви условия в връзките с нашата половинка. Любовта е безусловна, без значение от разликите с колегата ни. Разбира се, че постоянно ще имате разлики с определения от вас човек. Но в основата на същинската обич към някого е залегнала крепко способността да се справяте с разликите и да се научите да се приемате един различен такива, каквито сте.

Различията са даже „ подправката “, която прави любовта красива, а връзките ни по-интересни. Затова дано „ отворим очи “ и приемем другия човек с всичките му нюанси – дефекти, преимущества и неточности, безусловно абсолютно.

Истинската обич би трябвало да се заслужи

Когато сме във връзка, би трябвало да разберем, че любовта би трябвало да се поддържа. Пазете тази „ магия “ тъй като тя е подарък от Бога. Интимността и доверието постоянно би трябвало да участват във връзката ви. Трябва да обичате и да бъдете обичани. Да говорите и да слушате, да разбирате и да подкрепяте. Всичко това е належащо, с цел да стават връзките все по-добри и по-добри.

Способност за решение на проблеми

Както при всичко останало, любовта не може да съществува без проблеми. Когато любовта е същинска, постоянно би трябвало да сме готови за възможни проблеми и недоразумения, които няма по какъв начин в един миг да не зародят. Но двойките не би трябвало да се увличат в споровете си. Затова постоянно е значимо да внимаваме с това, което споделяме на колегата си. Да се стремим да го изслушаме и разберем.

Емоционални граници

Връзката не би трябвало да се лимитира с никакви условия. Трябва да се стремим към здравословна връзка, в която и двамата сътрудници са щастливи. Когато има ограничавания, тогава сред двамата се настаняват неразбирането и недоверието. Кои са нещата, които не могат да бъдат толерирани в една връзка –  измама, изменничество, прочувствена операция и неправда. Основната полезност на една връзка е взаимното почитание.

Истинската обич не носи прочувствена болежка

Фалшивата обич се разпознава незабавно. Ако боли, значи не е същинска, а единствено заблуда. Единствено нараняваме самите себе си.

Ако в една връзка зародят условия или условия, тогава е време да се сбогувате с вашия сътрудник. Защото човешкото достолепие е над всичко останало. А човек, който е податлив да ни унижи, даже и да не е непосредствено, който постоянно има предпочитание да постанова и да изисква, не може да обича същински.

Истинската обич не търси облаги

Когато в действителност обичаме някого, сме подготвени да му дадем всичко, без да чакаме същото в подмяна. Истинската обич е безусловна и сляпа. Ако сме намерили своя човек, би трябвало да сме подготвени постоянно да му помогнем и да го подкрепим,  без да гоним персонален интерес.

Разпознахте ли към този момент тези признаци и във вашата връзка? Поздравления, тогава – вие сте срещнали същинската обич. А, в случай че не сте, сигурни сме, че скоро ще я откриете.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР