Може ли новият сингъл на да бъде следващия й претендент

...
Може ли новият сингъл на да бъде следващия й претендент
Коментари Харесай

Новата филмова балада на Лейди Гага ще претендира за Оскар

Може ли новият сингъл на да бъде идващия й кандидат за Оскар за най-хубава истинска ария? Такава е поръчката на песента, който ще бъде показана в идния филм Top Gun: Maverick. Завладяващата, кинематографична балада се споделя Hold My Hand и с нея Лейди Гага предизвиква почитателите да " имат религия в човечеството ", съгласно персоналната й в обява в Instagram.

" Исках да кажа, че написах песента за #topgun #topgunmaverick, само че също и за хората, които усещат, че няма да бъдат добре или че НИЕ в никакъв случай няма да бъдем добре ", показа тя и продължи с уверението, че животът я е научил да има религия в човечеството през сложните времена, даже когато няма религия и в себе си.
 Коалиционният съвет завърши без изказвания, решението е на Народно събрание 4 май 2022 | Около два часа продължи съвещанието на Съвета на ръководещата коалиция, на което се обсъждаше предлагането...
" Когато се чувстваш уединен, печален, отхвърлен от света, надалеч от себе си и другите #holdmyhand. Един ден може даже да си задоволително мощен, с цел да държиш самичък своята ", продължава обявата, отдадена на саундтрака.



Написан и продуциран от Гага и Bloodpop, с спомагателна продукция от Бенджамин Райс - всички от които работиха върху по-голямата част от албума й Chromatica от 2020 година - Hold My Hand може да се похвали с фини принадлежности на електрическа китара, пиано и синтезатор, закотвени от мощен удар на барабани в припева на песента.

Най-общо казано, посредством Hold My Hand Лейди Гага буйно изпява серенада на обичан човек, който е засегнат и се нуждае от помощ.

" Виждам, че те боли, за какво лиши толкоз време / За да ми кажеш, че имаш потребност от мен? Виждам, че кървиш / Не е нужно да ми показваш още веднъж ", пее тя в предварителния припев и продължава: " Така че плачи довечера / Но не пускай ръката ми / Можеш да изплачеш всяка последна сълза. "

Преди издаването на сингъла, звездата от Top Gun: Maverick Том Круз посети Гага по време на нейната джаз изява в спектакъл Dolby Live на Park MGM в Лас Вегас. Тя му благодари, още веднъж с обява в обществената мрежа.

В Top Gun: Maverick Том Круз се завръща като именития авиатор, който оглавi паметната класика от 80-те години на предишния век. Три десетилетия откакто Пийт " Маверик " Мичъл (изигран от Круз) приключва своя клас Top Gun, водачът е заставен да командва нов клас амбициозни летци. Отговорност, която се опитваше да избегне през цялата си кариера във флота. Да забележим по какъв начин Круз още веднъж влиза в реактивен аероплан безспорно е прочувствен миг за почитателите, изключително откакто Top Gun: Maverick дава обещание да съобщи щафетата на ново потомство фенове.

Круз не е, който се завръща в Top Gun: Maverick, защото Вал Килмър ще изиграе остарелия зложелател на Маверик, Том Iceman Казански.

Премиерата на кино лентата се състоя в границите на CinemaCon на 28 април и е планувано да бъде пуснат в кината в Съединени американски щати на 27 май 2022 година от Paramount Pictures. Първоначално трябваше да излезе на 12 юли 2019 година, само че това беше отсрочено, с цел да се " разреши на продукцията да създаде всички комплицирани последователности на полета ". Филмът беше и в допълнение занимателен заради пандемията от Ковид-19.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР