Може ли храната да ни поддържа вечно млади? Отговорът е

...
Може ли храната да ни поддържа вечно млади? Отговорът е
Коментари Харесай

6 супер храни за дълга младост

Може ли храната да ни поддържа постоянно млади? Отговорът е „ да “, тъй като природата ни е доверила шест невероятни секрети за идеална форма.

Вечната младост в действителност е идеал, само че пък и доста постоянно ни се случва да срещнем прелестно изглеждащи, младеещи и сияещи хора в достолепна възраст. Когато разкриват тайната си, тя постоянно се оказва златната среда във всичко, което вършат и което ядат.

Приемането на нездравословни за здравето ни храни води до разнообразни болести, нарушение на енергийния баланс, депресии, а от време на време има и необратими последици. Необмислените и безредни диети, които подхващаме, най-често водят до краткотрайно понижаване на тежестта и трайни вреди върху организма ни.

Това, от което всеки от нас се нуждае, е уравновесен хранителен режим, включващ въглехидрати, протеини, мазнини и фибри. Само по този начин можем да си осигурим положително здраве и дълъг живот. Остаряването е развой, при който клетките ни стават плячка на външен „ завоевател “. Ако клетките ни са здрави и добре снабдени с О2, стареенето може доста да се отсрочи.

Нека не забравяме и какъв брой извънредно значима е водата за вярното действие на организма ни. Няколко чаши чиста вода дневно обезпечават положителната работа на кръвоносната система и оказват помощ за освобождението на тялото ни от токсините, а това води и до понижаване на напрежението и до по-хидратирана кожа.
Кои храни могат да ни оказват помощ да предпазим клетките си от недъгавост?
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР