Може и от няколко години да се знае, че Мондиал

...
Може и от няколко години да се знае, че Мондиал
Коментари Харесай

След 1994 г. САЩ отново ще е домакин на световно първенство

Може и от няколко години да се знае, че Мондиал 2026 ще се организира в цели три страни - Съединени американски щати, Канада и Мексико , само че едвам в петък, 17 юни, станаха ясни и градовете, които ще одобряват мачовете.
 Южна Африка и странните футболни резултати от четвъртата лига на страната
Когато си вкараш 41 автогола

В Южна Африка се получават странни резултати

Всъщност, за първи път се случва цели три страни да са домакини на международно състезание. Официално бяха оповестени и всички 16 града, които ще бъдат изпълнени с футбол за цялостен един месец след четири години.

Не е изненада, че по-голямата част от шампионата ще падне на плещите на американските градове, като цели 11 града ще са домакини. Три мексикански града - Гуадалахара, Мексико Сити и Монтерей , също ще одобряват срещи от Мондиал 2026, както и два канадски - Торонто и Ванкувър .

Останалите градове са Атланта, Бостън, Далас, Хюстън, Канзас, Лос Анджелис, Маями, Ню Йорк/Ню Джърси, Филаделфия, Сан Франциско и Сиатъл .

Общо 48 тима ще вземат присъединяване, като досега Съединени американски щати единствено един път са били домакини на Световното състезание по футбол. Да, всички знаем, че е през 1994 година За Мексико това ще е трето домакинство, като предните две са през 1970 и 1986 година
 Българският народен тим по минифутбол и историческото класиране за полуфинал на Европейско състезание
Когато футболът потъва, минифутболът изплува

Поне един мотив за горделивост

За Канада обаче Мондиал 2026 ще се окаже първото международно. Но те имат прочут опит, тъй като през 2015 година бяха домакини на Световното състезание по футбол за дами. Интересното е, че Мондиал 2022, който ще се организира в края на тази година в Катар, е първото международно, на което Канада съумява да се класира откакто го направи за последно през 1986 година

От ESPN разбираме и различен забавен факт. А точно, че Rose Bowl, на който се игра финалът през 1994 година няма да приема мачове от Мондиал 2026. Вместо това е определен различен стадион в Лос Анджелис - SoFi Stadium. Всъщност, от ESPN настояват, че на нито един стадион от Мондиал 1994 година няма да се играе футбол след четири години.
 Спартак Москва, Байерн Мюнхен и по какъв начин руснаците се подиграха на опитите на германците да привлекат Садио Мане
Руският тим, който се подигра с Байерн Мюнхен

Проява на възприятие за комизъм от страна на Спартак Москва

Освен Rose Bowl, подценени са се оказали стадионите в Балтимор/Вашингтон, Орландо, Синсинати, Нешвил, Денвър и Едмънтън. Общо 60 мача ще се изиграят на територията на Съединени американски щати, до момента в който Мексико и Канада ще одобряват по още 10. Всички мачове от четвъртфиналите нататък пък ще се организират в Америка.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР