Може и да е лято, но август вече дебне зад

...
Може и да е лято, но август вече дебне зад
Коментари Харесай

Нощни битки, невиждан лукс и истинска нищета: Какво се знае за новия сезон на "Игри на волята"

Може и да е лято, само че август към този момент дебне зад ъгъла, а всички знаем какъв брой бързо минава той. Така че няма да е пресилено да кажем, че третият сезон на " Игри на волята: България " стартира относително скоро. А той дава обещание да е още по-зрелищен, с още по-нахъсани участници, а борбите да са още по-сурови. 

Виж още: С мисъл за планетата: Български звезди, които разпродават облеклата си в името на природата 

Но какво знаем до момента за новия сезон на Игрите? Новостите в действителност са много. Резиденцията от втория сезон е занемена с първокласна къща в средиземноморски жанр. Тя има лятна кухня, шест спални на три етажа, басейн, сауна, морска панорама. 

Вторите в борбата ще са в Стопанството и ще би трябвало да се грижат за животни и овощна градина. Разликата с предишния сезон е, че ще имат подкрив над главите си, само че ще би трябвало да работят интензивно за прехраната си. 

Лошата вест за изгубилите е, че Дивата река остава. Отново участниците ще би трябвало да си създадат заслон, а храната ще е каквато съумеят да си намерят. 

Виж още: Нанси Карабойчева даде красиво и библейско име на второто си дете 

Иначе нас като фенове ни чакат нови детайли. Сред тях са и борбите след залез. " Нощните борби подготвят освен участниците, само че и феновете към напълно друго чувство. Ще изненадаме всички с доста новости този сезон. Няма човек, който да е квалифициран да завоюва тази игра още с влизането и нашите участници го схващат по сложния метод ", съобщи продуцентът на предаването Витомир Саръиванов. Водещите на шоуто ще са още веднъж Ралица Паскалева и Димо Алексиев. 

Виж още: От зубърка до съдбовна и секси супер жена: DARA избухна с нов шлагер и неповторимо видео

Любопитен факт е, че на кастинга са се явили рекорден брой претенденти - над 10 000! А от екипа дават обещание изключителни характери, които ще влязат в борба - на терена и отвън него. Саръиванов споделя още, че участниците са доста по-комплексни и доста по-силни физически.

Изображение: https://www.facebook.com/igrinavoliata
https://www.instagram.com/ralitsapaskaleva/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР