Може и да е един от най-успешните модели в света,

...
Може и да е един от най-успешните модели в света,
Коментари Харесай

Жизел Бюндхен - отново във ваканция в Бразилия

Може и да е един от най-успешните модели в света, само че главната част от времето си Жизел Бюндхен прекарва в Бразилия. Често тя употребява пътуванията, с цел да разпространява любопитни дестинации в родината си.

Малко откакто отпразнува 43-ия си рожден ден дружно със сестра си Патрисия и двете им дъщери в планинските елементи на страната, Жизел се отдаде и на соло отмора. Тя разгласява редица любопитни фотоси в профила си в Instagram.

На тях я виждаме да се любува на природата и спокойствието на Ibiti Projeto - план, който цели привличане на вниманието към опазването на природата и животинските типове в Ибитипока, щат Минас Жерайс.

Заедно с почивката измежду естествени хубости и вкусна храна от локални източници, Ibiti предлага и експедиции по опознаване на животните и растенията в района. А моделът ни демонстрира какъв брой идилично може да се презареди човек, до момента в който прави всичко това.

Жизел Бюндех се раздели със брачна половинка си Том Брейди през октомври предходната година след 13 години брак. Двамата имат две деца - 13-годишният Бенджамин Рейн и десетгодишната Вивиан Лейк, напомнят People.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР