Може да я знаем най-вече като жената на Кристиано Роналдо,

...
Може да я знаем най-вече като жената на Кристиано Роналдо,
Коментари Харесай

За какво плаче половинката на Кристиано Роналдо

Може да я знаем най-много като дамата на Кристиано Роналдо, само че за дамите в испаноезичния свят тя е образец за подражателство. Успешен модел, половинка на един от най-хубавите футболисти в света, майка - какво повече би желала Джорджина Родригес?
 Джорджина Родригес, Кристиано Роналдо и по какъв начин прекарва свободното си време фамилията в Саудитска Арабия
Как се усещат Роналдо и Джорджина в новия си дом

Нагледно демонстрират самите те

Ще научим от втория сезон на риалитито й за Netflix I am Georgina. " Следват ме над 40 милиона индивида, само че никой не знае по какъв начин се усещам ", споделя 29-годишната испанка в филмовия откъс. И споделя, че през миналата година е претърпяла най-радостния и най-ужасния момент в живота си.

През април 2022 година стават родители на Есмералда, само че братчето й близнак умира по време на раждането. " Животът продължава. Има аргументи да продължа напред и да бъда мощна ", споделя Джорджина и споделя какъв брой доста я поддържа Роналдо.

Във втори сезон на I am Georgina ще забележим повече от живота на фамилията с децата им - с изключение на Есмералда, Джорджина и Роналдо са родители на петгодишната Алана. Също по този начин отглеждат дружно петгодишните близнаци Ева и Матео, родени от сурогатна майка, както и 12-годишния Кристиано-младши от предходна връзка на футболиста.

Премиерата на втори сезон на I am Georgina е на 24 март по Netflix.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР