може да тръгне по нов път след Конгреса през

...
 може да тръгне по нов път след Конгреса през
Коментари Харесай

Петър Витанов: Няма полза за БСП да влиза във война с президентската институция

" може да тръгне по нов път след Конгреса през февруари. В момента партията е скарана с всички и във вътрешен, и в интернационален проект ". Това сподели ръководителят на делегацията на българските социалисти в Европейския парламент и член на Националния съвет на Петър Витанов пред Лили Маринкова в студио ФАКТИ.

Петър Витанов разяснява продължаващата война сред управлението на и президента. Последният мотив беше решението на президента да не постанова несъгласие над гласуваната от Народното събрание военна помощ за Украйна.

„ Няма изгода с цел да влиза във война с президентската институция. Обикалям цялата страна и не смятам, че социалистите се усещат предадени от. По-скоро има едно комплициране от непрекъснатите нападки към него, тъй като той е индивидът, който се употребява с най-високо публично и политическо доверие “, сподели още евродепутатът.

„ И с втория, и с третия мандат ще е мъчно да се направи държавно управление. ГЕРБ падна жертва на личната си политика. Когато се появиха на политическата сцена в България, те отхвърлиха всичко предходно. обичайно беше конкурент на това ръководство и най-малко до този миг не е изневерила на тази си политика ", уточни Витанов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР